Top Gear Live komt terug!

Top Gear Live komt terug!

TOP GEAR LIVE KOMT WEGENS SUCCES WEER NAAR AMSTERDAM!

Top Gear Live 2013 - www.hartvoorautos.nl(AMSTERDAM, januari 2013) Na een daverend succes in 2010 met 45.000 bezoekers, keert het geruchtmakende TOP GEAR LIVE autospektakel op 27 april 2013 eindelijk weer terug naar Amsterdam! De gloednieuwe show komt naar de Ziggo Dome en wordt ditmaal gepresenteerd door alle drie de presentatoren van Top Gear – Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond!

Na drie jaar komt het internationale Top Gear Live weer terug in Amsterdam, in de gloednieuwe toplocatie Ziggo Dome en gehost door het complete presentatorenteam van Top Gear. Het publiek staat een fantastische show te wachten; verbluffende stunts, een parade van super wagens, de absurde gemodificeerde auto’s en niet te vergeten de beroemde autocoureur: The Stig.

Sinds 2010 toert Top Gear Live over de hele wereld. Tot nog toe hebben 2,2 miljoen mensen in 19 verschillende steden over de hele wereld genoten van de show. Top Gear Live staat bekend om de combinatie van hilarische acts en spectaculaire stunts. Sinds het laatste bezoek aan Nederland zijn er talloze auto’s gesneuveld, is er zelfs gebungeejumpt met een autobungee op het Rode Plein in Moskou en zijn er twee wereldrecords verbroken met ‘The Deadly 720’.

EEN SPECIAAL VIDEOBERICHT VAN DE HEREN…
De presentatoren van Top Gear hebben een videoboodschap voor alle Nederlandse fans opgenomen.

(Klik voor de video)

A message from Jeremy & James - TopGear Live

Algemene informatie
Tickets zijn nu te koop via See Tickets of registreer je nu online via http://www.topgearlive.nl

Locatie:                                       Event showtimes:
Ziggo Dome                                Zaterdag 27.04.2013 16:30
De Passage 100                        Zaterdag 27.04.2013 20:30
1101 AX Amsterdam

Over Top Gear Live
Top Gear Live is een samenwerking tussen BBC Worldwide en Brand Events UK. ’s Werelds grootste automotive theatershow combineert het drama van film en theater met de spanning en sensatie van stunts en special effects. Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond presenteren de show in Amsterdam. De shows tot nu toe hebben 2,2 miljoen bezoekers over de hele wereld getrokken. Ga voor meer informatie over andere shows van Top Gear Live naar http://www.topgearlive.com.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.