TIP: Ga naar deze film vol met supercars!

TIP: Ga naar deze film vol met supercars!

Een film vol met supercars, dat is iets waar wij autofanaten wel warm voor lopen. 28 oktober is het zover, dan draait de aftermovie van Streetgasm Lucky Number Seven. Een knotsgek avontuur waarin 120 auto’s via de Kroatische kust richting Roemenië zijn gereden. Met wie ga jij naar deze film première?

 

SG2K7 – Lucky Number Seven | Trailer from StreetGasm on Vimeo.

De film van Streetgasm draait om het volgende:  Vol gas sturen door de prachtige kustplaatsen en feesten tot ‘s avonds laat, inchecken in geweldige 5-sterren hotels om de volgende dag weer de Oost-Europese binnenwegen onveilig te maken met de StreetGasm Family.

Speciaal is dat het dit jaar mogelijk is om als autofanaat deze voorstelling te kunnen bijwonen, een kaartje kost slechts 5 euro en wordt volledig gedoneerd aan het goede doel.  De Official Aftermovie gaat deze dag exclusief te zien zijn in de grote zaal van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Een uur lang genieten samen met vrienden, familie en natuurlijk de knotsgekke StreetGasm family.

Tickets koop je hier

Programma – 28 Oktober

13.00 – Aanvang & Aankomst supercars
14.00 – Start voorstelling
15.00 – Einde voorstelling
16.00 – Afsluiting & Vertrek supercars

Locatie

Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Berlijnplein 100, 3541 CM Utrecht

https://billetto.nl/nl/e/sg2k7-lucky-number-seven-aftermovie-premiere-Tickets-310445

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.