Tijdelijke korting op je lidmaatschap bij De Autoclub!

Tijdelijke korting op je lidmaatschap bij De Autoclub!

Een Autoclub voor iedereen, bij De Autoclub is iedereen welkom. Met of zonder dikke wagen en het kost helemaal niet zo veel…

De Autoclub heeft in 2020 een valse start gemaakt, door de komst van COVID-19 zijn de bijeenkomsten veelal uitgesteld. Nu het RIVM duidelijke richtlijnen heeft gegeven over hoe je samenkomsten wél kunt organiseren, gaat De Autoclub weer volop van start en daar kun JIJ van profiteren. Dit weekend gaan zij met ruim 85 auto’s naar de Norschleife om daar de mooiste auto’s te bekijken en een gezellige dag samen af te reizen naar de zogenoemde ”Green Hell”. Tijdens dit event nodigt De Autoclub haar leden uit, maar zijn ook niet-leden welkom en daarvoor vragen zij een bijdrage van slechts €19,95. Mocht de dag bevallen kunnen deze niet-leden een lidmaatschap afsluiten met €19,95 korting en betalen zij nog maar €80,-. Dit lidmaatschap gaat dan per direct in en is geldig tot en met december 2021.

De Autoclub heeft al een aantal leuke bijeenkomsten / events gepland staan waar jij dus bij kunt zijn, met of zonder een bijzondere auto. Lid worden doe je hier https://deautoclub.nl/registreren/

Last minute aanmelden voor de Nürburgring Trip?
Wees er aanstaande zondag nog bij! We vertrekken tussen 09:00 en 09:30 uur vanaf een locatie in de buurt van Nijmegen en deelname kost voor niet-leden dus slechts €19,95 per equipe. Stuur ons de volgende gegevens:

1) Naam:
2) 1 Passagier: Ja/Nee
3) Lid van De Autocub: Ja/Nee
4) Type auto:

Stuur bovenstaande gegevens naar info@deautoclub.nl en we zien je zondag!

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.