Dit is het mooiste autohotel van Nederland!

Dit is het mooiste autohotel van Nederland!

Als jouw auto je passie is, verdiend deze natuurlijk een mooie plek om gestald te worden. Dus niet aan de straat of op de oprit, maar in een mooi autohotel waar je 24 uur per dag terecht kunt…

Wij werden uitgenodigd voor een kijkje in de keuken van Thornedge Carstorage. Een opslag voor exclusieve auto’s waarbij de auto’s niet ‘zomaar’ gestald worden. Wij kwamen aan op het adres wat ons was doorgegeven maar nergens stond aangeduid dat hier het bedrijf was waar we hadden afgesproken, geen logo’s of bedrijfsnaam te vinden. Best gek, maar natuurlijk vanwege veiligheidsredenen ook weer erg logisch.

Bij binnenkomst werden wij warm ontvangen door Stijn van Zandbergen, bedrijfsleider bij Thornedge Carstorage. Stijn vertelde ons het verhaal achter dit concept: Wat begon met 2-3 Ferrari’s in de opslag van het bedrijf van zijn werkgever is uitgegroeid tot een heel nieuw bedrijf. Bij ons kunnen de klanten veilig hun auto stallen en afhalen wanneer ze maar willen. Alles wordt door ons geregeld: je meldt je bij een van ons, drinkt een kop koffie en wij rijden de auto voor de klant naar buiten. Kom je de auto weer terugbrengen? Dan wordt de wagen weer volledig gepoetst en schoon teruggezet in de garage wat je bijna wel een museum kunt noemen. De vloeren glimmen, alles is schoon, de auto’s staan onder een doek erg strak uitgelijnd. De kosten voor de opslag: slechts €150,- per maand (ex. btw).

Naast de ”carstorage” biedt Thornedge ook gesloten transport aan, heb je geen tijd om de auto op te komen halen? Dan wordt deze gewoon naar de gewenste locatie gebracht. Ook als de auto naar de dealer toe moet, of naar je vakantieadres. Dit is een bepaalde manier van ontzorgen waar je in dit segment erg blij van wordt, de exclusiviteit van de stalling en de mensen die met al hun passie voor dit bedrijf werken is erg bijzonder om te zien!

Voor meer informatie verwijzen wij u rechtstreeks door naar thornhedge.nl

Thornhedge

Thornhedge

Thornhedge

Thornhedge

Thornhedge

Thornhedge

Thornhedge

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.