The Grand Tour
Nieuws

The Grand Tour S01E01 bekijk je hier!

The Grand Tour

De heren Clarkson, Hammond en May zijn terug! Zoals bekend zijn zij vertrokken bij de BBC en is het populaire Top Gear verdergegaan zonder dit trio. Echter gaan de mannen gewoon door met hun eigen programma: The Grand Tour!

De openingsscène van The Grand Tour was hier en daar al online verschenen en dat smaakte direct naar meer. Kosten nog moeite zijn gespaard om duurste tv-scène ooit op te nemen. In totaal rijdt er voor meer dan 25 miljoen euro aan auto’s rond in de openingsscène die in totaal 3,2 miljoen euro heeft gekost. In de ruim 1 uur durende eerste aflevering pakken de heren direct goed uit en nemen zij ‘the holy trinity’ onder de loep. In Portugal rijden zij namelijk met de McLaren P1, Porsche 918 Spyder en Ferrari LaFerrari. Daarnaast wordt het nieuw testcircuit geïntroduceerd met een Ferrari 488 GTB en een BMW M2.

De afleveringen van The Grand Tour zijn alleen via Amazon Prime te bekijken maar op de website van putlocker-hd.tv is de volledige eerste aflevering inmiddels ook verschenen, klik hier. Veel kijkplezier voor zo lang het nog online staat!

Wil je het liever op de normale manier bekijken via Amazon? Klik hier.

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.

2 Comments

Comments are closed.