Home, Nieuws

The Grand Tour is voorbij, tijd voor Top Gear!

21:00, Zondag 5 Maart, BBC 2: Dit kun je verwachten.

Ja ja, The Grand Tour is véél beter. We weten het inmiddels wel. De heilige drie-eenheid is onvervangbaar, de BBC zuigt en ze hadden Top Gear nooit door moeten zetten. Goed, nu dat uit de weg is, is het tijd om het schapengedrag even opzij te schuiven. Het moment is aangebroken, om te waarderen wat Brits belastinggeld ons precies brengt: nóg een keigave autoshow. Luister je wel? Dat zijn dus twéé autoshows, met bloedmooie wagens, toffe mensen en een lading over-the-top stunts, per jaar!

Klinkt het al interessant? Fantastisch! Het wordt namelijk alleen nog maar beter. Door de seizoenstrailer kunnen we alvast met zekerheid uitkijken naar een aantal waanzinnige momenten. Chris Harris mag de bizarre Ferrari FXX K aan de tand voelen (lees: driften) op het circuit van Silverstone, Matt LeBlanc speelt voor Bond in de DB11, en gezamenlijk strijden ze om de winst in Borat’s geboorteland.

Afgezien van de soms tenenkrommende humor, moet het dus gewoon een geweldige serie worden. Helemaal aangezien de rallycrossende sterren verdwijnen. Oh, en Chris Evans.

topgear-tv-matt-leblanc-rory-reid-chris-harris-4

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.

1 Comments

  • Best Writing Service

    Get an expert academic writing assistance. We can write any paper on any subject within the tightest deadline.

Comments are closed.