Een bijzonder sticker pakket voor je Tesla

Een bijzonder sticker pakket voor je Tesla

In het verleden zijn er meerdere auto’s gespot met opvallende teksten erop als; Cheater en Kl**tzak. Maar zoiets als dit hebben wij nog niet eerder gezien.

Gespot door: Martijn Hosten

Het is niet de eerste keer dat er in onze Carparazzi groep een auto langskomt, met hierop ‘rare teksten’ geschreven. Dit keer gaat het om een Tesla Model X, met een telefoonnummer op de zijkant. De reden hiervan leek eerst onbekend. Na wat onderzoek kwamen wij erachter dat het telefoonnummer leidt naar een escortbureau, en dus geen grap van een vriendengroep.

Eerder zijn er verschillende spots gepost in de groep, wat zorgde voor vraagtekens bij vele. Zoals deze Lamborghini Gallardo, beklad met onder andere ‘CHEATER’. Achteraf bleek dit ook weer een promotiestunt te gaan, dit keer voor een scheerapparaat. Het ging hierbij niet om een boze ex.

Bron: YouTube

Een andere opvallende verschijning was onlangs deze Mercedes G63 AMG. De foto spreekt voor zichzelf. In eerste instantie leek dit te gaan om iemand die boos was. Maar ook dit bleek niet het geval te zijn, het ging namelijk om de nieuwe videoclip van zangeres ‘Sigourney K’.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.