De Tesla Roadster II Shooting Brake!

De Tesla Roadster II Shooting Brake!

Volgens Elon Musk is er in de net geïntroduceerde Tesla Roadster II plek voor 4 personen; 2 voorin en 2 achterin. Ik hoor je denken ‘Achterin in de Roadster II 2 personen?’ Die gedachten hadden wij bij Hart voor Auto’s ook, Musk laat enkel los dat er geen ruimte is voor twee reuzen. Dat besef hadden wij ook al, Elon. Maar terug naar deze rendering. X-Tomi Design, een relatief bekende ontwerper uit Amerika nam de proef op de som en creëerde een Shooting Brake van de Tesla Roadster II. En dat is een goed ding, want er is nog maar een enkele fabrikant die het aandurft om een Shooting Brake te fabriceren, terwijl het een van de meest opwindende carrosserievormen is die je een auto aan kan meten. Want zeg nou zelf, hier blijf je toch naar kijken?

Deze Shooting Brake rendering kan je zelfs aan de Volkswagen Scirocco doen denken als je enkel op de achterkant let. En ja, deze is sinds dit jaar ook uit productie genomen. Maar dat wordt gedoogd, want de Scirocco was en is een van de beste designs die ooit de stallen van Wolfsburg heeft verlaten!

Bron: X-Tomi Design

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.