Tesla Model S + Vossen Wheels = INSTANT WIN

Tesla Model S + Vossen Wheels = INSTANT WIN

Tesla Vossen Wheels

Denk je aan tuning, dan denk je niet meteen aan een elektrische auto. Toch is de Tesla Model S het tunen waard, bewijst Novitec. Hij doet zelfs een beetje denken aan een rallywagen voor op de openbare weg!

Kijken we alleen al naar het vermogen waarmee deze gezinswagen van Tesla het asfalt te lijf gaat, dan is de auto al materiaal voor tuners. Een minimum van 300 pk / 430 Nm tot een maximum van bijna 800 pk / 1200 Nm zorgt ervoor dat veel supercars  alleen de kont van de auto zullen zien bij een race. ‘Dus waarom maken we die achterkant niet wat mooier?’  dachten ze bij Novitec.

De tuner heeft 21-inch Vossen NV2 wielen geïnstalleerd, voorzien van een goud/bronzen tint. En deze velgen doen meteen een beetje denken aan de legendarische Subaru Impreza WRX STI, vind je niet? Novitec is niet vies van carbon op de kont van de auto, een kofferbaklip en een diffusor opgetrokken uit het lichtgewicht goedje geven de auto net dat beetje meer body en agressiviteit mee. Om de rest van de auto niet te vergeten, zijn er ook carbon sideskirts en een nieuwe bumperlip uit carbon gemonteerd. Dit alles om de auto wat lager te laten lijken en de auto te ontdoen van zijn ietwat saaie uiterlijk. Wat ons betreft is dat gelukt, wat vinden jullie? Novitec zegt trouwens dat deze carbon aanpassingen aan de aerodynamica van de auto het bereik niet belemmeren, wel zo fijn om te weten wanneer je met je Model S van Amsterdam naar Parijs toert!

En oja, mocht je de remmerij van je Tesla Model S niet groot genoeg vinden, dan kan Novitec een setje keramische remmen voor je verzorgen onder het motto ‘Het oog wil ook wat!’.

Tesla Vossen Wheels

Tesla Vossen Wheels

Tesla Vossen Wheels

Tesla Vossen Wheels

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.