Tesla Model S beukt politie van de weg af!

Tesla Model S beukt politie van de weg af!

Tesla Model S Crash

Tesla is de laatste weken niet heel positief in het nieuws. Over de hele wereld crashen Tesla’s en alle bestuurders geven de Autopilot de schuld. Vandaag was het weer raak. 

En in dit geval had de Autopilot het gemunt op een stilstaande Ford van de plaatselijke State Trooper. Het onderzoek is nog gaande, maar de bestuurder van de Model S heeft alvast de volledige verantwoordelijkheid voor het ongeluk bij de Autopilot neergelegd.

En hoe ironisch het ook is dat de Duracell batterij de sterke arm der wet laat zien dat een Tesla ook vrij sterk is, van het feit dat de bestuurder zichzelf totaal onschuldig vindt, gaan onze nekharen recht omhoog staan. Want zoals Elon Musk zelf ook zegt, Autopilot is niet bedoeld om de functie van chauffeur over te nemen en wij kunnen ons daar helemaal in vinden. We leven niet in de tijden van I-Robot. De Autopilot is nog niet foutloos en dat kost op dit moment gewoon levens. Iedere Tesla-eigenaar moet zijn handjes aan het stuur houden! Ook al zouden wij met Tom Coronel’s Tesla op pad mogen gaan, ook wij houden toch echt beide handjes aan het stuur!

Tesla Model S Racing

Tesla Model S Racing

Tesla Vossen Wheels

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.