TECHART GTstreet R: DJ La Fuente heeft hem!

TECHART GTstreet R: DJ La Fuente heeft hem!

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar voor diegene die niet weet waar we het over hebben. DJ La Fuente heeft weer een project aangepakt waar je U met een hoofdletter tegen zegt en wel de tot 87 stuks gelimiteerde Porsche Techart GTstreet R. Na lang wachten was het moment daar: de GTstreet R is afgeleverd!

Was de Panamera Sport Turismo met Techart-uitmonstering niet genoeg?

Het antwoord is: ‘Nee, natuurlijk niet!’ De nieuwe toevoeging aan de garage is er eentje die zich kenmerkt door een samenspel van uitersten: 800PK, 950Nm aan koppel, een topsnelheid van 350 kilometer per uur en spectaculaire spoilers die ook nog eens functioneel zijn. Het pakket kost je €500.000,- maar dan heb je ook wat!

Dit is een auto voor de individu met smaak en een zakcentje, want alle 87 exemplaren zijn volledig naar wens te maken en dat is precies wat Job gedaan heeft. Van de blauwe exterieurkleur die je terugziet op de carrosserie, in de wielen, de remmerij, in de stiksels in het interieur en op het stuur, tot de overload aan carbon en de 87 gestikt in de stoelen.

Deze auto heeft zoveel indrukwekkende details dat we er niet eens aan beginnen, bekijk de foto’s en laat de auto op je inwerken. Wij zijn heel benieuwd naar bewegende beelden van deze auto en dan vooral het geluid wat deze krachtpatser gaat produceren. Want waar de originele 911 Turbo S binnen 2,7 seconden naar de 100 schiet, zijn wij heel benieuwd hoe snel en luidruchtig deze Techart-variant dat klusje gaat klaren!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.