Te koop: kneiterdikke BMW M4 Competition met ‘bijzondere’ opties

Te koop: kneiterdikke BMW M4 Competition met ‘bijzondere’ opties
BMW, M4, Competition, topies, te koop
Bron: © Automotive Auctions

Deze BMW M4 Competition is flink verwend met M-opties, en wordt momenteel aangeboden bij onze vrienden van Automotive Auctions.

Het M-model uit 2017 beschikt over 530 pk op 700 Nm koppel, dat volledig in BMW-stijl naar de achterwielen gaat. Deze Duitser heeft 124.959 kilometer gelopen, wat niet heel verkeerd is. Maar de opties maken deze BMW vooral een bijzonder exemplaar!

De optielijst is al volgt; F1-stijl ‘Rain’ remlicht, 530PK tuningpakket van de ProTuningFreaks, Carbon Kohlen diffusor, Nardo Grey ‘jasje’, M-sport stoelen, Carbon Interior Package én M1+M2 Modusknop. Ons valt op dat de vorige eigenaar een fan is van de racerij (Zie remlicht en ‘towhook’). Daarnaast heeft het andere kleurtjes gekregen in de linkergrille én de BMW logo’s op stuur, motorkap en kofferbak. We weten niet zo goed wat we daarvan moeten vinden, eerlijk gezegd.

Voor wie toch geïnteresseerd is in deze bomvolle uitvoering van de BMW M4 Competition, de veiling bij Automotive Auctions loopt nog tot 12 oktober om 20:05 uur.

Automotive Auctions heeft wel vaker bijzondere auto’s in hun pand staan. Het veilingshuis kan ze vaak onder een lage startprijs op de website plaatsen. Zo begon deze BMW M4 Competition op €5.000. In een aantal weken neemt dat bod natuurlijk al wat toe, maar is (bijna) nooit gelijk aan de prijzen op auto-verkoopplatforms. Het gaat om auto’s met een bijzondere uitstraling, en soms zit er zelfs een exemplaar tussen met een verassend lage kilometerstand. Laatst hadden ze bijvoorbeeld deze Subaru staan.

Dus neem vooral een kijkje op hun website!

Bekijk ook eens:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.