Te koop: Ford Shelby GT500 ‘Eleanor’ Super Snake 770 pk

Te koop: Ford Shelby GT500 ‘Eleanor’ Super Snake 770 pk

$_27

We kennen hem allemaal, de film ”Gone in 60 seconds” met de bekende Shelby GT500 Eleanor. Autotoystory biedt nu een exemplaar met slechts 800 kilometer op de teller aan voor slechts € 490.000,- .

Dat is natuurlijk uniek, een exemplaar met zo weinig kilometers op de teller. Wij moeten hier wel even vertellen dat het om een ”rebuild” gaat, een origineel exemplaar wat volledig is gerestaureerd. Dat maakt hem natuurlijk niet minder bijzonder, want met deze auto steel je echt de harten van ontelbaar veel mensen. De auto heeft een aantal leuke details die we graag even benoemen:

* ”Gone in 60 seconds” teller
* ”Go baby Go” schakelpook
* 6 punt gordels
* NOS lachgasinstallatie

$_32

Dit is een kanon, zeker als je weet dat deze auto uit 1967 770 pk levert. Al dat vermogen komt uit een 7,6 liter grote V8 die ook helemaal nieuw is opgebouwd. Hoor je de benzine al opgeslurpt worden? Heerlijk! Dit exemplaar staat nu te koop bij AutoToyStore in Duitsland voor een dikke € 490.000,- , dat is natuurlijk veel geld maar voor de ware autoverzamelaar een must have in zijn collectie!

$_33 $_31 $_30 $_29 $_28

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.