Te koop: Ferrari 488 Pista!

Te koop: Ferrari 488 Pista!

Er zijn slechts 5 exemplaren op Nederlands kenteken, de kans dat je er ooit een zal bezitten is dus aardig klein. Alleen is er nu toch een kans opgedoken: deze Ferrari 488 Pista wordt te koop aangeboden!

Deze Pista is zeer lekker uitgevoerd, de Giallo Modena lak komt extra naar voren door de diverse zwarte en carbon accenten en streep die over de auto loopt. Ook de zwarte velgen zorgen ervoor dat ‘ie er extra dik uitziet. Ook zijn de luchtinlaten aan de zijkanten in het zwart uitgevoerd, waardoor ze extra groot lijken. In het interieur is een zee van Alcantara en carbon te vinden. Het gele exterieur wordt doorgezet in de stiksels op de stoelen en het stuur, en een gele streep die door het dashboard loopt.

De prestaties van de 488 Pista zijn op zijn zachtst gezegd extreem te noemen: de 3.9 liter V8 produceert 720 PK en 770 Nm koppel. Hiermee sprint de supercar in minder dan 2.9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, en de topsnelheid ligt op een bloedsnelle 340 kilometer per uur!

Zo’n zeldzame en supersnelle Ferrari moet wel wat kosten, en dat klopt ook: voor 529.950 euro inclusief belastingen kan ‘ie van jou zijn!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.