Te koop: een verkrachte Lamborghini met 1200 pk!

Te koop: een verkrachte Lamborghini met 1200 pk!

Gallardo - www.hartvoorautos.nl

Wat heet eerste in mij opkomt als ik dit zie: ”niet kloten met exoten” . Maar toch heeft deze Lamborghini iets wat mij wel aanstaat, namelijk een twin-turbo V10 met 1200 pk….

Volgens mij zijn wij het er allemaal wel over eens dat de bodykit op deze Lamborghini Gallardo spuuglelijk is, of is er iemand die dit wel gaaf vindt? Meld het dan even.

Maar wat nou als we het bumperwerk er heel snel afhalen en vervangen door de originele bumpers? Ja, dan is het op eens een prachtige auto. Het vierkante en hoekige design van de Gallardo is geweldig, zeker als je nagaat dat dit design uit 2003 stamt. Maar voor € 99.950 ,- koop je niet alleen een Gallardo met aangepaste bumpers, nee dan koop je een Gallardo met 1200 pk. De V10 is onder handen genomen en voorzien van een twin-turbo systeem, wat zorgt voor een dikke 1000 pk. Wanneer je de brandstoftank vult met ”race” brandstof, zal de V10 1200 pk leveren.

Wie denkt lekker met deze felgele Gallardo over de boulevard te gaan cruisen heeft het mis, de auto is niet straat legaal en kan geen geldige keuring krijgen. Is die dan nog wel zo leuk? Nee, ik zal even verder zoeken!

Lamborghini - www.hartvoorautos.nl www.hartvoorautos.nl bumper www.hartvoorautos.nl $_27

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.