Tavi Castro koopt McLaren ter vervanging van Maserati?

Tavi Castro koopt McLaren ter vervanging van Maserati?


Waar de week van Tavi Castro niet slechter kon beginnen, lijkt het erop dat Tavi deze week niet beter kon afsluiten! Afgelopen maandag ging het namelijk goed mis toen hij met zijn Maserati GranTurismo betrokken raakte bij een ongeval maar wonder boven wonder zonder kleerscheuren uit de rode sportwagen wist te stappen.

Octavio Maginnis Castro zoals Tavi Castro eigenlijk echt heet, is pas 26 jaar oud en is een internationaal bekende bodybuildkampioen. Ook in Nederland kent hij velen fans, mede dankzij zijn bedrijven zoals Body Engineers, Shredz international en 4invictus. Los daarvan heeft hij natuurlijk een enorm bereik met zijn Instagram en Facebook account dat samen ruim 6,2 miljoen volgers kent.

Op zijn Instagram account verscheen gisteravond de bovenstaande video waarin we Tavi met een witte McLaren 570S zien. Heeft hij een nieuwe sportauto gekocht om het ongeluk met de Maserati zo snel mogelijk te vergeten of is Louwman Exclusive zo lief geweest om hem een McLaren 570S uit te lenen voor deze video?

Hoe dan ook, een McLaren 570S is natuurlijk altijd een goede keuze! Een twin turbo V8 met 570 pk, 600 Nm koppel en een topsnelheid van 328 km/h. De sprint van 0 tot 100 km/h rondt hij af in 3,2 seconden en van 0 tot 200 km/h neemt slechts 9,5 seconden in beslag. De McLaren 570S staat met Nederlands kenteken voor je deur voor een bedrag van € 227.500,-!

Tavi Castro McLaren 570S - Hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.