In beslag genomen Supra te koop bij Domeinen

In beslag genomen Supra te koop bij Domeinen

Het komt vaker voor dat er bijzondere auto’s op de welbekende veilingwebsite langskomen. Alleen een Toyota Supra (MK4), is niet bepaald een auto welke je vaak op de website ziet.

Foto’s door: Domeinen Roerende Zaken

Voor degene die niet bekend is met de site van Domeinen; Domeinen Roerende Zaken, ook wel bekend als Domeinen, is een term die wordt gebruikt in Nederland om te verwijzen naar onroerende goederen die eigendom zijn van de Nederlandse overheid. Vaak komen op de website van Domeinen (onterendere)in beslag genomen auto’s te staan, welke op een veiling aangeboden worden.

De welbekende Supra is een auto welke onder veel autoliefhebbers als ‘the holy grail‘ gezien wordt. Waarschijnlijk ook bij de ‘oud eigenaar’ van dit model. Dit is terug te zien aan de liefde welke in de auto gestopt is, zoals de unieke bodyparts. De 2JZ motor is een legendarische motor door zijn potentie om flink vermogen aan te kunnen. Dit model is een NA (non turbo) met een automaat versnellingsbak. Iets wat minder geliefd is onder de echte liefhebbers. Gelukkig is er voor deze auto’s meer dan genoeg te verkrijgen om de auto nog geheel naar eigen hand te stijlen.

Mocht je interesse hebben in deze unieke verschijning, kun je terecht op de website van Domeinen. Hier zal de veiling gehouden worden. Let wel op, de auto zal niet van te voren gecontroleerd worden en is dus volledig op eigen risico.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.