De ‘Superstars’ TOP 50 van Hart voor Auto’s

De ‘Superstars’ TOP 50 van Hart voor Auto’s

Deze winter ging Hart voor Auto’s op zoek naar de Superstars TOP 50, een lijst met dé auto-eigenaren uit Nederland en België. Wie heeft afgelopen jaar de meeste indruk gemaakt met zijn of haar auto? En welke auto springt er uit qua performance? Om dat te beantwoorden, hebben wij de laatste maanden nog eens goed gekeken binnen de autoscene. Uit de vele markante eigenaren kozen wij uiteindelijk de 50 ‘Superstars’ van het jaar.

In het komende jaar gaan we verder met de volgende Superstars TOP 50. En daar heb jij als petrolhead ook invloed op! Denk je zelf een plek te verdienen, dan kun je je binnenkort aanmelden voor dit nieuwe concept.

De TOP 50 is het beste uit een brede selectie auto-eigenaren. Van Ferrari tot Subaru. En van BMW tot Suzuki. Elke ster uit de autowereld maakte dan ook kans op een plek in de TOP-lijst. De volledige lijst bekijk je hieronder!

1. GTR LESLIE

Wie anders dan ‘GTR Leslie’ kan op de eerste plek van onze TOP 50 staan? Nou, niemand eigenlijk. Leslie heeft ook dit jaar autoliefhebbers verbaasd met zijn knallende en vlammende oranje Nissan GT-R R35 ‘Top Secret’.

Voor wie nog niet bekend is, kan hem vinden onder @gtrleslie

2. JORDY

Een bijzondere tweede plek. Eerder dit jaar spraken we al met eigenaar Jordy over zijn unieke ‘1 van 1’ BMW E30 LTO Widebody. Met het Forged Carbon is het écht de enige in de wereld.

Bekijk meer van hem op @thatwidethirty

3. MCLARENTWINS

Dé McLaren-familie van Nederland. Met twee 600LT Spyder’s (twins) en een 650S Spyder trokken ze al aandacht. Maar daar bleef het niet bij: op de oprit staan nu ook een imposante McLaren Senna én Bentley Bentagya.

Reden genoeg om hen te volgen op @mclarentwins

4. MARCO

Er rijden tegenwoordig veel RS6’en rond, maar ze komen zeker niet in de buurt van Marco’s uitvoering. Zijn Audi RS6 C8 met 1000+ pk is niet alleen motorisch indrukwekkend: het heeft een dakkoffer, uniek audiosysteem en een dikke set Vossen-velgen.

Volg de Audi op @marco_v_weerd

5. RICHARD

Een inmiddels bekende bus. Wie de auto-evenementen bezoekt, kent de Volkswagen T6.1 Transporter van Richard wellicht al. Niet gek ook…

Met de imposante geluidsinstallatie én het enorme scherm achterin, speel je je favoriete spel of kijk je de beste films!

6. CHAYA

Nog meer Japanners. Op de zesde plaats vinden we namelijk Chaya met haar Subaru Impreza WRX STI. Op sociale media deelt ze al haar avonturen met de STI, en leer je ook zelf aan je auto te werken.

Deze enthousiaste eigenaresse kun je volgen op @cc_sti

7. RICK

Hij is dagelijks bezig met zijn poetsproducten, maar neemt gelukkig ook de tijd om zelf rond te rijden. Met zijn (natuurlijk ‘fabrieksnieuwe’) Lamborghini Huracan EVO Spyder verdient hij zonder twijfel een plek in onze TOP 50.

Volg hem op @stiptpolishpoint

8. EMILE

Een Peugeot?! Jazeker! Met zijn 206 V6 Turbo 4-Motion heeft Emile één van de dikste Franse wagens in Nederland. Hart voor Auto’s nam de wagen onlangs nog mee voor een rit door de natuur. Wat een heerlijk geluid!

Volg Emile op @peugeot206v6t4motion.

9. JASPER

Het is nooit goed nieuws als je zwaailichten in je achteruitkijkspiegel ziet. Vooral als het de Audi RS6 van Jasper is. De groene CC Rally-mascotte staat dit jaar op de negende plaats van onze TOP 50.

Volg hem op @jasperccrally

10. NICK

Een échte drifter sluit de beste 10 af. In zijn Nissan Silvia S15 LS3 geeft Nick de dikste demo’s op het asfalt. De drift-instructeur verdient met zijn glijdende Japanner een mooie tiende plaats!

Je kunt hem vinden op @dorifto_s15

11. JUNIOR

Ook Junior heeft een plekje in de TOP50. Niet alleen met zijn BMW M6 GT3, maar ook met de ‘Marlboro’ Ferrari 458 GT2 die hij dit jaar nog onthulde.

Volg hem op @juniorstrous

12. MISCHA

Een Abarth Turismo claimt haar plek in de lijst. Eigenaresse Mischa is actief op Instagram en TikTok, en laat daar ook alles zien van haar rode auto.

Volg haar via @red_barth

13. DANCIO

Powerslides, burn-outs en wheelies. Dancio doet het allemaal, en deelt het ook op zijn sociale kanalen. Met zijn speciale Nissan Skyline BR334R én ‘Falken’ Nissan Skyline R33 verdient hij natuurlijk een plek.

Volg hem via @dancio_r33

14. JEROEN

Met hun Mazda RX-7 staat JT Performance ook in de TOP50 Superstars. Eerder dit jaar namen wij de Mazda mee op het circuit. Wat een geluid komt er uit dat atmosferische 26B 4-rotorblok!

Volg ze ook op @jtperformancenl

15. COEN

Nog een bijzondere Volkswagen bus. Dit keer de ‘Monkey Design’ Transporter van Coen. Als wrapper van beroep weet hij ook zijn eigen auto een uniek uiterlijk te geven.

Volg hem op @baggedtransporter

16. PATRICK

Een Honda Turbo Civic zit natuurlijk in onze TOP50. Patrick is de trotse bestuurder van ‘The Beast’, waarmee hij dragraces domineert.

Volg hem op @patrickhonders

17. RICK

Misschien heb je de knallende EVO al een keer gehoord. Dat is Rick! Met zijn Mitsubishi Lancer Evo krijgt hij ook een plek in onze TOP50.

Volg hem op @rick_whoetaah

18. DOMINIC

De man achter het bekende XCW uit Noord-Brabant. Zijn Audi A3 Limousine neemt elke keer een andere vorm aan. Zijn ‘Appa’ vacht, die net zo aaibaar is, heeft de meeste liefhebbers getrokken uit een serie wraps.

Volg het bedrijf op @xcarwrapping

19. SANDER

Een uniek project. De BMW M3 Touring CS is een project van Sander, eigenaar van Fullcartuning. Hoewel BMW nu ook zelf de M3 heeft uitgerekt, blijft deze F81-generatie Touring een bijzonder plaatje.

Volg ze op @fullcartuning

20. JENT

Geen TOP-lijst zonder een Countach, toch? De Lamborghini Countach van Jent staat zonder twijfel in de TOP50.

21. JOEY

Als Luigi een eigen auto zou hebben, komt deze MK6 aardig in de buurt. De Volkswagen Golf 6 van Joey is volledig uitgebouwd met een Rocket Bunny R400-pakket, en krijgt daarom zeker een plek in de lijst.

Volg hem op @mk6_luigi

22. KINDAJA

Een Suzuki Swift Sport Katana neemt ook een plekje in onze TOP50. De gelimiteerde Suzuki van Annemarie is daarnaast vaak te vinden op auto-evenementen in Nederland.

Volg haar op @kindaja

23. RENE

Een Subbie’ op plaats 23. De Subaru Impreza WRX van Rene trekt veel aandacht van JDM-fans, en heeft ook ons overtuigd van een plekje in de TOP50. Dik spul!

Volg hem op @that.dutch.car.guy

24. OSCAR

Betty Boom. Dat is de Chevrolet El Camino van eigenaar Oscar. Zijn ronkende Chevrolet wil je niet naast je hebben staan op de dragstrip.

Volg hem op @bettyboom_drag

25. SANDRA

Een showcar die vaak wordt onderschat. Totdat je hem van iets dicterbij bekijkt. De ‘supercharged’ Toyota Aygo van Sandra won vele prijzen, en verdient ook volgens ons wat meer aandacht.

Volg haar op @s.kemner88

26. DUTCH SCIROCCO

Luke heeft met zijn Volkswagen Scirocco R een plek in onze TOP50. De gewrapte ‘Rocco’ met dakkoffer is het voorbeeld van een geslaagd project.

Volg hem op @dutch_rocco_r

27. NIELS & BAS

Het duo rijdt al een jaar rond in de Porsche Cayenne om geld op te halen voor het goede doel. Alleen daarom al verdienen Niels en Bas een plek in de TOP50 van Superstars dit jaar.

Volg ze op @nielsenbas.nl

28. PROUDPERFORMANTE

Met zijn Lamborghini Huracán Performante staat Ronald dit jaar zonder twijfel in onze TOP 50. Als auto-event organisator is hij, samen met zijn Italiaanse supercar, op allerlei plekken in Nederland te vinden.

‘Proud’ kun je zeker zijn op de 640 pk sterke 5.2-liter V10 onder de kap.

Houd hem in de gaten op @proudperformante

29. FRANS

De breedste Nissan GT-R R35 in Europa? Misschien wel. De blauwe GT-R van Frans past in ieder geval wél in de lijst.

Volg ze op @goecochiptuning

30. BONITA

Met haar nardo-grijze BMW F30 3-series staat Bonita op nummer 30 in onze TOP50. Ze schijnt vooral in de avond graag in haar BMW te rijden.

Volg haar op @bonitavhaperen

31. TURBO MATIZ

Een uit de hand gelopen school project; de ‘Turbo Matiz’ maakten deze bijzondere Daewoo (nu Chevrolet) een bekend gezicht in de autoscene.

Volg het tweetal op @theturbomatiz

32. TWINS TV

Natuurlijk hebben de ‘twins’ ook twee auto’s: een Lamborghini Gallardo én een Honda Civic EK. De bijzondere combinatie verdient zeker een plek in de TOP50-lijst dit jaar.

Volg ze zelf op @twins.tv_

33. BIMMERPAPA

De ultieme BMW…als je ook mensen achterin wilt meenemen. Deze echte ‘koppelkoning’ is inmiddels één van de bekendste ‘Bimmers’ in Nederland!

Patrick staat met zijn BMW M8 Competition G-Power natuurlijk ook in onze Superstars TOP 50.

Volg hem ook op @bimmerpapa

34. ERIC

Nog een Amerikaan. Op nummer 34 vinden we eigenaar Eric met zijn Chevrolet Camaro uit 1968.

Built, not bought‘.

Volg hem op Proudwheels onder de naam @camaro_1968_nl

35. RS6BEAST

Hij is vaak op de weg te vinden met één van zijn eigen ritjes. De Audi RS6 C7 van Stephan is daar een ideale optie voor. Met zijn Audi staat hij op plek 35.

Volg hem op @rs6beast

36. RENÉ

Op plek 36 vinden we ‘Mr.XXL’. De ondernemer vermaakt zich in zijn vrije tijd met een Lamborghini Aventador SVJ en McLaren 765LT.

Je kunt hem volgen op @rene_xxlnutrition

37. KEVIN

Een Lamborghini Huracán Twin Turbo neemt een plek in onze TOP50. Eigenaar Kevin maakte de Lambo in korte tijd geheel naar zijn smaak.

Volg hem op @huracan_tt

38. NICK

Groot liefhebber van de GT-R. Eigenaar Nick is dagelijks bezig met de Japanse sportwagen. Onlangs maakte hij bijvoorbeeld nog een blauwe Nissan GT-R R35 met 2.000 pk (!)

Volg hem ook op @denbrabernick

39. AMILA

Met de Nissan Skyline R34 GT-T van Dreamchaserz staat Amila natuurlijk in de TOP50 Superstars. Ook de Lamborghini Aventador SVJ Roadster is niet onbekend voor hem.

Volg hem op @dreamchaserz_official

40. MITCHELL

Een échte klassieker! De Volkswagen ‘Bug’ 1300 uit 1972 van Mitchell krijgt natuurlijk ook een plek in onze TOP50.

Volg hem op @72_bugboi

41. LARS

Op nummer 41 vinden we Lars, met zijn Nissan GT-R R35. De ‘GoldZilla’ kreeg een opvallende wrap en is verbreed.

Volg hem op @goldzillaone

42. STEPHAN

De ‘555’ Subaru Impreza van Stephan verzekert zich van een plek in de TOP50. De Subbie’ uit 1999 is uitgevoerd in de iconische kleurencombinatie.

Volg hem op Proudwheels op @molenberg

43. JURIAN

Geen GT3 in een TOP5-lijstje? Natuurlijk wel! De Porsche GT3RS Weissach van Jurian verdient een plekje. In het verleden reed hij een Ferrari 488GTB, (991) GT3 én BMW M4.

Houd hem in de gaten op @jurianluyten

44. SUPRASOUP

Ook deze Toyota Supra voegt zich nog in het lijstje van Superstarts. Eigenaresse Loes legt daadwerkelijk de link tussen het Japanse icoon en een kommetje soep.

Je kunt haar vinden op @suprasoup

45. KIRSTEN

Ze rijdt de snelste tijden op het plakkerige asfalt. Kirsten staat met haar ‘Suzy Q’ Plymouth Cuda uit 1970 zonder twijfel in de Superstars TOP 50!

Volg haar dagelijkse leven op @kirsten_suzyq

46. GÜRAY

Met hun Volkswagen Golf 7.5RS hebben de jongens van AKA Performance dit jaar ook een plek in de TOP50 weten te bemachtigen.

47. COLIN

In zijn BMW F82 M4 GT4 reed Colin afgelopen jaar naar een tweede plaats in het DTM-Trophy kampioenschap. Met deze BMW verdient hij daarom een plek in de 50 Superstars.

Volg hem op @colincaresani

48. SHANE

De Dodge RAM 2500 ‘Powerwagon’ van Shane neemt alle plek in, maar past toch nét in de TOP50. Met zijn velgenherstel service is hij op veel beurzen een vaste waarde.

Volg hem op @rotaryvelgenherstel

49. JORDY

Met een Porsche GT3 Club Sport is Jordy de 49e Superstar op de lijst. Als eigenaar van JH Parts rijdt hij soms ook in zijn BMW X5 of Volkswagen Caddy.

Volg hem op @jordy_huizinga

50. DANNY

Eigenaar Danny kan ook niet missen op de lijst. Zijn ‘zwart-op-zwarte’ Audi R8 V10+ is de laatste auto van de TOP50 dit jaar. Een dikke afsluiter!

Volg hem op @dvo.nl

Ook kans maken om in deze lijst te eindigen? Houd dan de kanalen van Hart voor Auto’s in de gaten!