[VIDEO] Supercars Owners Circle gaat los in Zwitserland

[VIDEO] Supercars Owners Circle gaat los in Zwitserland

https://www.youtube.com/watch?v=I7lF04XQ_gU

In Nederland kennen we een aantal supercar clubs waar menig lid er een fraaie collectie op nahoudt. Maar dan is er Supercars Owners Circle…

Oprichter van de club, Florian Lemberger, richt zich op de absolute elite van het supercar-wereldje. Lid worden doe je niet door zomaar even een formuliertje in te vullen en een X bedrag te betalen. Om lid te mogen worden moet je worden goedgekeurd en dien je een collectie met een waarde van minstens €5 miljoen te hebben. Dat is overigens de absolute ondergrens, want het gemiddelde zou liggen op een flinke €25 miljoen. Bovendien is er een maximum aantal leden van 150 vastgesteld. Daarnaast zou het lidmaatschap zelfs gratis zijn en betaal je gemiddeld slechts €3.000,- per event waaraan je deelneemt.

Afgelopen weekend vond er weer zo’n event plaats op onder andere een vliegveld in Andermatt, Zwitserland. YouTuber The19Tommy85 besloot echter om met zijn camera op de Furkapas te gaan staan en zag op deze manier al het moois voorbij komen. Zo zien we meerdere Pagani’s, waaronder de nieuwe Huayra Imola waarvan er maar 5 gebouwd gaan worden. Ook zien we meerdere Bugatti’s, Porsche 918 Spyders en McLaren P1’s. Andere bijzondere auto’s zijn de Ferrari 599 Aperta en de Mercedes-Benz CLK DTM AMG Cabriolet. Ook de Ferrari F50, Enzo en LaFerrari mogen niet ontbreken, evenals een flink aantal Koenigseggs. Enjoy!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.