Bizarre Supercar Combo @ Montery Car Week

Bizarre Supercar Combo @ Montery Car Week

De ”Montery Car Week”, van 13 tot 19 augustus is een week vol met auto evenementen van Bugatti, Rolls Royce, Quail, Pebble Beach en nog veel meer.

We hebben jullie al iets laten zien van Pebble Beach, waar de McLaren X-1 zich liet zien en horen. Ook hebben wij jullie een aantal weken geleden laten meegenieten met de goldRush Rally gr4, een rally waaraan je kunt deelnemen voor 6.000,- US Dollar en die je binnen een week brengt van de westkant, naar de oostkant van Amerika.

Nu vond de crew/een deel van de deelnemers van de goldRush Rally, het een leuk idee om samen met alleen maar witte supercars de verschillende evenementen in de Montery Car week af te gaan.
Samen met hun nieuwste aanwinst en tevens ook de eerste Amerikaanse Koenigsegg Agera R, werden zij op verschillende plaatsen gespot. Het is dan ook wel een uniek plaatje om te zien, wij noemen op:

Lamborghini Murcielago LP670-4 SV, Mercedes-Benz FAB Design SLR McLaren, Rolls Royce Drophead Coupe, Mansory Porsche Panamera, Ferrari 458 Italia, Maserati GranTurismo MC Stradale, Lamborghini Aventador LP700 en tot slot de Koenigsegg Agera R!

Een mooi rijtje supercars, niet allemaal even bijzonder of mooi, maar welke is jouw favoriet?

Zoals eerder gezegd heeft deze groep meerdere evenementen bezocht en is dus ook op meerdere plekken gespot!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.