Super Dikke Transporter Te Koop!

Super Dikke Transporter Te Koop!

Voor wanneer je veel moet vervoeren en veel kilometers moet maken, maar je dat wel in stijl wilt doen, is de Volkswagen Transporter altijd een goede keuze. De mogelijkheden wat betreft opties en styling zijn groot bij de T6, en dit exemplaar dat bij Huiskes-Kokkeler staat is daar een goed voorbeeld van!

Want wat is ‘ie lekker zeg, persoonlijk heb ik al een zwak voor de T6 Transporter, en bij het zien van deze brute bus heb ik mijn ogen uitgekeken! Deze “Black Edition” is zoals de naam al zegt zwart uitgevoerd. Wat al snel opvalt zijn de rode lijnen op de voorbumper, side-skirts en de spiegels. Samen met de sportief ogende voorbumper, en de zwarte 20 inch velgen waar rode remklauwen achter schuilen geeft dit een zeer brute look.

Om het uiterlijk bij te benen beschikt deze bus over een 2 liter TDI-motor, die 204 PK produceert! Samen met de DSG-bak is het zeer comfortabel vertoeven en kan je ook nog eens een flinke aanhanger meenemen.

Het interieur is zoals je van een bedrijfswagen zou verwachten, maar dan wat chiquer. Op het dashboard zijn een hoogglans opberg vak en een groot navigatiescherm te vinden. Ook beschikt de Transporter over verwarmde stoelen met armleuningen voor maximaal comfort. Door het hele interieur zijn veel opberg vakken te vinden, om nog maar te spreken over de enorme laadruimte achterin de bus.

Dus, nog op zoek naar een dikke bedrijfswagen? Deze gloednieuwe Transporter staat te koop voor 47.500 euro exclusief BTW, en omdat ‘ie een grijs kenteken heeft hoef je voor deze 2 ton wegende bruut maar 115 euro per kwartaal aan belasting te betalen!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.