Sunseeker Predator 84 vol met Brian’s Custom Audio!

Sunseeker Predator 84 vol met Brian’s Custom Audio!

Sunseeker Predator 84 extreme sound system from Brian's Custom Audio on Vimeo.

Brian Meghoe van Brian’s Custom Audio kennen jullie natuurlijk al van die mooie projecten die hij mag doen. Nog altijd worden er Ferrari’s uit Dubai en andere mooie sportwagens achtergelaten in Zoetermeer om een strak audiosysteem te laten aanmeten.

Tailor made noemt men dat en daarmee bedoelen ze niet alleen de configuratie van alle componenten maar ook het zichtbare ontwerp en het op maat maken van interieurdelen. De klanten die kiezen voor een audiosysteem van Brian’s Custom Audio kiezen hiervoor omdat de audio in de auto’s uiteraard stukken beter wordt, maar ook omdat hetgeen wat zij maken, lijkt alsof het er origineel in hoort.

Naast de projecten in opdracht van exclusieve autodealers overal ter wereld en van de Ferrari Owners Club of UAE, hebben de mannen van Brian’s Custom Audio onlangs ook een heel dik ander project aangenomen. In Turkije ligt het Sunseeker Predator 84 jacht genaamd ‘Instant Crush’.

Some bass on the boat…

Posted by Brian's Custom Audio on donderdag 28 mei 2015


Goed geluid is erg belangrijk voor de beleving van muziek en ook op een jacht van ruim 25 meter lang. De Sunseeker Pradator 84 is strak en krachtig en is gemaakt voor snelheid en biedt ruimte voor acht gasten en drie bemanningsleden. Het indrukwekkende interieur is stijlvol en er is uitsluitend gebruik gemaakt van de meest exclusieve materialen. Maar toch is niet alles perfect aan dit mega luxe jacht; het audiosysteem. Zoals je kunt zien en horen hebben Brian en zijn mannen dit meer dan goed opgelost en ook voor dit jacht een zeer strak custom audiosysteem gemaakt dat keurig is verwerkt en bovendien past bij de uitstraling van deze Sunseeker!

This is the most insane sound system we have ever build!

Posted by Brian's Custom Audio on donderdag 30 april 2015


Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.