Subaru BRZ iets te weinig vermogen?

Subaru BRZ iets te weinig vermogen?

De Subaru BRZ, de tweelingbroer van de Toyota GT86 heeft  een 2.0 liter boxermotor, levert 200 pk op de achterwielen, weegt 1200 kg en is dus ideaal voor het pure driftwerk… of toch niet? Vind jij dat die 2.0 boxermotor iets wat underpowered is?

Qua vermogen zijn dit geen hele indrukwekkende cijfers deze dagen maar natuurlijk is daar altijd iets aan te doen! Er wordt natuurlijk volop gewerkt aan Subaru BRZ performance producten die dan uiteraard door Total Car Concept geleverd en gemonteerd kunnen worden. Het bedrijf Total Car Concept is momenteel hard bezig met het proberen te leveren van uitlaatsystemen, turbokits, suspension kits en vele andere tuning parts om het vermogen van de Subaru BRZ flink op te schroeven. Nou klinkt het natuurlijk helemaal niet gek, Subaru staat met hun boxer-motoren in combinatie met een turbo goed bekend, denk eens aan de vele WRX STI’s die er rond rijden!

Er gaan al verhalen rond over de amerikaanse variant ( Scion FR-S) met 600 pk, misschien is dat iets wat te heftig maar een leuke 350- 400 pk zou wel iets wat meer uitdagend zijn. Ik zeg laat de tuningkits maar komen!

Binnenkort rijden wij de BRZ (standaard) en kunnen wij jullie vertellen of hij de tuningkit nodig zal hebben, of niet.

Voor meer info: www.totalcarconcept.nl

;

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.