StreetGasm 2000: Team Fenix is er klaar voor!

StreetGasm 2000: Team Fenix is er klaar voor!

Team Fenix

De Streetgasm-rally, wie kent het geesteskind van Maurice Hartsuiker niet? Mocht je onder een steen leven en het nog niet kennen, het is een toerrit die de deelnemers met hun dikke supercar langs de tofste locaties stuurt!

Het synoniem voor: Kwijlen voor de thuisblijvers. De voor een ‘rijkenrally’ zo herkenbare livery’s zijn over het algemeen niet super-super uitbundig, maar de auto waarmee Team Fenix dit jaar aan de start staat, is er eentje van een andere orde!

De Porsche 911 Turbo S is uitgedost als Fenix en als je denkt dat het alleen bij een rits stickers is gebleven, kijk nog maar eens goed. Er zit daadwerkelijk een 3D hoofd van een Fenix voorop de krachtpatser. En de Porsche is niet zomaar uitgedost als vogel, nee, de livery op deze Porsche is een exacte replica van de achtbaan die staat in Toverland!

‘Marketing done right!’ Of denken jukllie van niet? Wij zijn in ieder geval benieuwd of de kop het uithoudt, 3.200 kilometer voorop de 580 pk sterke krachtpatser. Want laten we wel zijn, deze Fenix gaat er van langs krijgen, denkende aan het feit dat deze snelle Duitser in 2,9 seconden naar de 100 vleugelt! Wij weten alleen dat de rit op zaterdag 9 juni start in Portoroz, Slovenië en dat de rit eindigt op donderdag 14 juni in Boekarest, Roemenië. TeamFenixSG2K7 is de Instagram van Team Fenix, voor als je eerste op de hoogte wil zijn van de status van de vliegensvlugge vogel!

Team Fenix

Team Fenix

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.