Stel nu je eigen McLaren 600LT samen!

Stel nu je eigen McLaren 600LT samen!

Liefhebbers kunnen via de McLaren 600LT-configurator tot 28 verschillende carrosseriekleuren kiezen waarvan er drie nieuw zijn: Myan Orange, Chicane Effect en Luminaire. Bovendien zijn 14 van de kleuren afkomstig van MSO in een palet dat speciaal voor de 600LT is ontwikkeld.

De overgrote meerderheid van ons zal niet over de middelen beschikken om de 600LT van McLaren daadwerkelijk te kopen, maar de autobouwer is zo vriendelijk geweest om een online configurator te lanceren. Met de configurator kan iedereen een versie van de circuit-georiënteerde sportwagen van zijn of haar dromen ontwerpen. Klik hier om te beginnen.

McLaren laat weten dat je als toekomstige eigenaar zelfs toegang zal hebben tot een real-time 3D-configurator om je auto te voltooien vóór de productie.

Vermogen genoeg
600 pk en 620 Nm breng je op het asfalt wanneer je besluit een stukje te gaan trappen met je scheurijzer. Want dat is het: binnen 3,2 seconden veeg je naar de 100 en bij 328 kilometer per uur stopt de naald van je snelheidsmeter. Als je dat durft trouwens, want deze metalen katapult is 96 kilo lichter dan de McLaren 570S en hij heeft al zijn vermogen op de achterwielen. De term LT staat overigens voor Longtail en is een kleine hommage naar de F1 GTR Longtail die Le Mans zo’n 21 jaar geleden won.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.