Steeda Mustang: 800 pk in je Ford Mustang!

Steeda Mustang: 800 pk in je Ford Mustang!

Steeda Ford Mustang

De Ford Mustang Bullitt is al een potente rakker van zichzelf. Met 475 pk heb je niets te klagen wanneer er de typische Golf-rijder een stoplichtsprintje van je denkt te winnen.

De 5 liter V8 zal er voor zorgen dat diezelfde Golf-rijder lijnrecht in je achterlichten kijkt. Maar mocht je autorijdend Nederland helemaal in het stop willen laten happen, dan breng je je Ford Mustang Bullitt langs bij Steeda.

Die plakt een Whipple-supercharger op je motorblok en wanneer de kit uitgehard is, heb je zo’n 300 pk meer ter beschikking, 810 pk om precies te zijn. En om die 810 pk in je Mustang te beteugelen (voel de ironie) heeft Steeda een stuggere ophanging gemonteerd en de aerodynamica geupgrade. De lamellen op de zijruiten en de klassieke wielen a la Chip Foose-stijl zorgen voor de cosmetische opsmuk.

En dan zijn er nog de dingen die je naar wens kunt laten aanpassen: interieurdelen in het Highland Green om met het exterieur te matchen, of juist carbon, de mogelijkheid om je achterbank te verwijderen en er een rolkooi in te schroeven. Alles kan, zolang jij je portemonnee maar trekt!

Eindstand: je tweede hypotheek moet minimaal €30.000,- meten en dat is nog zonder Ford Mustang Bullitt a €42.000,-. Voor de oplettende lezer, inderdaad, we hebben het hier over de Trump-prijzen, want Mark Rutte laat je pas eigenaar zijn van een standaard Ford Mustang nadat je minimaal €112.000,- aftikt. Dus reken op een totaalprijsje van ongeveer €180.000,- en voor dat geld koop je ook een vrijstaand boerderijtje in Odoornerveen en een 05′ Ford Mustang

Steeda Ford Mustang

Steeda Ford Mustang

Steeda Ford Mustang

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.