Standaard M3 te tam? Aulitzky bouwt er een met 850pk!!

Standaard M3 te tam? Aulitzky bouwt er een met 850pk!!

De huidige BMW M3, heeft nu al een tijdje terug zijn debuut gemaakt. Dus is het de hoogste tijd voor de aftermarketspecialisten om de al leuke motor, iets op te schroeven..!

Voor de geoefende bestuurder kan het soms gebeuren dat de auto waarin wordt gereden niet speels genoeg meer is, voor dit type bestuurders heb je aftermarketspecialisten zoals Aulitzky. Mocht je niet bekend zijn met dit bedrijf, Aulitzky is een Duitse tuner, voornamelijk gespecialiseerd in BMW’s.

De tuner voegt maar wat graag, bizarre nummers toe aan de auto’s die zij onderhanden nemen. Mocht dit nog niet duidelijk zijn geworden na het lezen van de titel. Door het toevoegen van maar liefst 340 extra paarden. Hierdoor komt het aan Newtonmeters koppel op ruim 1000 terecht! Mocht je dit net even iets teveel van het goede vinden, dan biedt Aulitzky ook twee wat meer bescheiden versies aan, met een schappelijke 700pk en 890Nm en een versie met 650pk en 800Nm.

Wat betreft het uiterlijk van de M3, dat blijft voorlopig hetzelfde, naast het toevoegen van een nieuwe set 21 inch velgen van Ido Performance. En voor een nog betere wegligging het toevoegen van KW Suspenions is de Aulitzky M3 aan de buitenkant zo goed als standaard. De vering kun je onder andere instellen kwa hoogte, zo kan je de M3 nog enigszins comfortabel rijden.

De auto is nog in ontwikkeling, maar met de foto’s die naar buiten komen belooft het een spectaculaire auto te worden! Tot het officiële onthullingsmoment zullen wij je laten genieten van de foto’s en het promofilmpje!

Thomas Heule