Home, Nieuws

Stage 2 Audi RSQ8 (760pk) maakt bizarre bak herrie!!

Op de auto’s van tegenwoordig zitten veel filters en limieten om de uitstoot te kunnen beperken, deze Nederlandse Audi eigenaar vond het een beter plan om die te verwijderen…

Is de standaard Audi RS Q8 te tam voor je? Kijk dan eens naar deze gekietelde, Nederlandse RS Q8 met een volledig uitlaatsysteem en vertel ons dat je niet geïnteresseerd bent. De standaard Audi RS Q8 doet fantastisch werk als comfortabele luxe SUV die ook in staat is om de Nürburgring met belachelijke snelheden te verslaan. Dus, wat moeten klanten doen die nog meer drama en performance willen? Het is tijd om de enorme selectie melodieën en aftermarket-onderdelen te bekijken.

De Audi RS Q8 die in de video te zien is, heeft een reeks lichte mods die een enorme impact hebben gehad op de prestaties en uitstraling van de super-SUV. Ten eerste verhoogde de stage 2 Tune van jdengineering.nl het vermogen van de 4,0-liter twin-turbo V8 tot maar liefst 760 pk en 1060 Nm aan koppel. Dit extra vermogen is goed voor een tijd van 0-100 kilometer per uur van slechts 3,2 seconden en een topsnelheid van 330 km/u!

Naast de prestatiewinst heeft de eigenaar van deze Audi RS Q8 serieus werk verricht aan het uitlaatsysteem. In de video staat dat alle filters uit de uitlaat zijn verwijderd, wat het geluid echt verbetert. We kunnen alleen aannemen dat de filterverwijdering ook de uitlaatfilters omvatte die hier in Europa worden gebruikt, maar misschien hebben ze de katalysatoren op hun plaats gelaten om de super SUV legaal te houden voor het dagelijkse gebruik.

Met een iets luidere uitlaat en een krachtigere motor werd de RS Q8 zojuist nog spannender, waarvan we niet wisten dat het mogelijk was. Het extra vermogen maakt de RS Q8 supercar snel, terwijl de uitlaat drama en opwinding toevoegt die ontbreken in de standaard SUV. Als je houdt van terugslag van uitlaatgassen en acceleratie die je in je stoel zuigt, dan is de aangepaste RS Q8 de meest geschikte auto. En je hebt geluk, mocht je meer van de auto willen zien, hij heeft een Instagram pagina! @nardorsq8