SPYSHOTS: Huracan JV Stradale

SPYSHOTS: Huracan JV Stradale

De Huracan STO krijgt een broertje! En wij snappen Lamborghini wel, want de Huracan en de Urus hebben het merk uit Sant’Agata Bolognese een boost van jewelste gegeven!

Of de naam JV Stradale de juiste is, moet je ons schuldig blijven, maar deze geruchten hebben ons bereikt. Het moet een wat minder extreme versie worden van de STO, al is op deze spyshots de gelijkenis met de Performante erg aanwezig. De spoiler is nog aanwezig en hier is gewoon de Performante-diffusor gemonteerd.

Zijn er verschillen?

Het eerste verschil wat je op kan vallen, is het uitblijven van de center-lock wielen. Bij dit model is een conventioneel wiel gemonteerd met 5 bouten. Maar getuige de keramische remmen, gaan wij er vanuit dat de 5.2 liter V10 wederom in deze Huracan gelepeld zal worden. Vermogenstechnisch durven we geen uitspraken te doen, maar reken er met deze naam maar op dat ‘Stradale’ staat voor meer dan genoeg vermogen. Een offroad-versie van de Huracan zou een van onze stoutste dromen zijn, maar wij denken dat we daar nog lang op kunnen wachten.. Wij gaan in ieder geval alvast sparen voor de laatste atmosferische V10 van Lamborghini!

Bron: Carbuzz.com

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.