Spyshots: De nieuwe BMW M4 CSL?!

Spyshots: De nieuwe BMW M4 CSL?!

De 2021 BMW M4 en M4 Cometition zijn nog maar net uit, toch zien we inmiddels al een agressievere versie op het internet verschijnen..

De M4 wordt momenteel veel getest en zie je dus veel op Social media voorbij komen. De verhalen en reacties zijn lovend en de auto trekt dan ook veel aandacht op de vele pagina’s. De M4 is een echte eyecatcher, door de gemene looks, de grote grill en de enorme luchtinlaten. Het is een uniek design in zijn klasse.

Nu we een beetje hebben kunnen wennen aan het nieuwe design van het vooruitstrevende M-model, vond BMW het tijd voor wat “verwarring” in de tent. Onlangs is er namelijk een nieuwe versie gespot op de M4, natuurlijk in de welbekende camowrap die het officiële design moet bedekken. Het lijkt er op dat BMW achter de schermen bezig is met een nieuwe versie op het nieuwe type M4. Iets wat soortgelijk zal zijn aan het vorige topmodel van de BMW M4, de M4cs. Mede hierdoor wordt verwacht dat het nieuw gespotte M4 model, de CSL badge zal krijgen.

Toevoegingen aan de auto zullen onder andere agressievere bumpers zijn. Op de spyshots is dan ook goed te zien hoe de bumpers de looks van de auto veranderen en nog aanvallendere uitstraling geven. Naast het toevoegen van nieuwe bumpers heeft de M4 CSL ook een flinke lip op de achterspoiler gekregen. Naast de externe toevoegingen lijkt het erop dat in het interieur ook het een en ander weg wordt gelaten. Alles om de auto zo licht als mogelijk te maken. De m4 CSL zal voorzien zijn van hetzelfde blok als in de M4 Competition, een 6 in lijn motor die 510pk produceert!

Naar verwachting zal de productie van de nieuwe M4 CSL starten rond juli 2022. Ook lijkt het erop dat de auto gebouwd zal worden in een beperkte opgaven van zo’n 1000 stuks. De details en specificaties van de auto hopen we zo snel mogelijk te zien. Voor nu dromen wij nog even weg bij de spyshots die al erg veel van de auto laten zien.

Thomas Heule