SPYSHOTS: De Ferrari Purosangue gaat er nu toch echt komen!

SPYSHOTS: De Ferrari Purosangue gaat er nu toch echt komen!

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat Ferrari druk bezig is met het ontwikkelen van een SUV die de strijd aan moet gaan met de Lamborghini Urus en Aston Martin DBX. En moeten we je wel nog even bijpraten, dan doen we dat door je te verwijzen naar ons artikel eerder over de Ferrari Purosangue die in 2023 gaat komen!

Als je deze foto’s ziet, lijkt het alsof je kijkt naar een Ferrari in een zwarte onesie of een Italiaan raspaard verkleed als Batmobile, maar dit is een functioneel jasje. Onder deze jas zit namelijk een bijna productieklare versie van de Purosangue verscholen. Op de kont zie je dat de daklijn er een wordt die te plaatsen gaat zijn in het rijtje van de FF en de GT4C Lusso, een vloeiende lijn van het dak naar de achterlichten. Nu moest derek.photography tijdens het spotten van deze spot kiezen tussen ‘stiekem onder het doek kijken’ of ‘foto’s schieten’ en hij heeft duidelijk gekozen voor het 2e! En wij nemen hem dat niet kwalijk, het maakt ons alleen maar des te nieuwsgieriger naar de ‘final form’ van Ferrari’s antwoord op de power-SUV’s van vandaag.

Bron: derek.photography

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.