SPYSHOTS: 2020 Porsche 911 Turbo S krijgt actieve spoiler!

SPYSHOTS: 2020 Porsche 911 Turbo S krijgt actieve spoiler!

2020 Turbo S

De afgelopen weken zagen we al verschillende prototypes van Porsche door de Groene Hel heen schieten, maar de 911 Turbo S mistte nog in dit rijtje. 

Tot nu, want de nieuwe Turbo S die er aan komt, kwam even ‘kiekeboe!’ zeggen op de Ring op een heel stijlvolle manier. Lange tijd werd er vanuit gegaan dat de volgende Turbo een vaste vleugel zou krijgen, maar dit prototype laat zien dat we er finaal naast zaten. Het lijkt erop dat de toekomstige Turbo S-eigenaren een vleugel krijgen waarvan zowel de hoogte en de hoek in te stellen is!

Daarnaast krijgt de top-of-the-line Porsche een bredere carrosserie, een aangepast front, andere luchtinlaten en het lijkt er zelfs op dat de uitlaatsierstukken een volledig nieuwe smoel krijgen. Het gerucht gaat dat de huidige motor, de 3.8 liter twinturbo vervangen gaat worden. Maar hoe gaan ze dan 540 pk (Turbo), 580 pk (Turbo S) of 700 pk (GT2 RS) in de sportwagen proppen?

Het enige wat we nu kunnen zeggen, is dat de kans aanwezig is dat het een hybride motor wordt met een potentie van 700 pk. En, de Turbo S kan overigens knallen als een malle, want binnen 7:17 zat een rondje Ring er alweer op! Ik zei toch dat de Porsche op een stijlvolle manier ‘kiekeboe!’ kwam zeggen!?

Bron: AutoEvolution.com

2020 Turbo S

2020 Turbo S

2020 Turbo S

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.