SPYSHOTS: 2019 Audi S6!

SPYSHOTS: 2019 Audi S6!

2019 S6 Avant

Nog geen maand geleden werd de gloednieuwe Audi A6 Avant gepresenteerd en als we goed rekenen wordt de S6 Avant in september onthuld. Werk aan de winkel dus!

En de laatste spypics laten zien dat er gewerkt wordt! Je ziet ook dat de camouflage al minder wordt en dat het definitieve uiterlijk steeds meer vorm krijgt, inclusief de kenmerkende vier uitlaten.

We kunnen nu honderduit praten over het uiterlijk, maar de A6 Avant en S6 Avant zullen uiterlijkerwijs hetzelfde zijn op de badges, remmerij en velgen na. Dus laten we het eens over de motor hebben! Dit wordt zeker een 2.9 liter TFSI met dubbele turbo die 450 pk voort gaat brengen. Het vorige type S6 Avant klapperde in net geen 5 seconden naar de 100 en wij gaan er natuurlijk van uit dat de nieuwste Avant nog net iets sneller van 0 naar de supermarkt bonjourt! De nieuwe TFSI-motor moet ons verlangen naar de 5.2 liter V10 doen vervagen, dus wij wachten rustig af.

2019 S6 Avant

2019 S6 Avant

2019 S6 Avant

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.