SPYSHOTS: 2019 Aston Martin Vanquish

SPYSHOTS: 2019 Aston Martin Vanquish

2019 Aston Martin Vanquish

Vergis jezelf niet, je kijkt niet naar de V12 Vantage. Nee, dit is de nieuwe Vanquish dik in de camouflage. De DB11 en de nieuwe Vantage zijn gepresenteerd, nu wordt het tijd om de nieuwe Vanquish te gaan finetunen.

En dat is precies wat er nu gaande is. De 5.2 liter V12 met dubbele turbo, die de Vanquish deelt met de nieuwe DB11, wordt in de sneeuw uitgelaten. En ondanks dat deze twee auto’s op hetzelfde platform gebouwd zijn en hun motor delen, wordt de Vanquish een totaal andere auto. Ging de Aston eerder de concurrentie aan met Bentley, nu is Ferrari met hun 812 Superfast de prooi waarop gejaagd gaat worden.

Hoe? Nouja, zijn minimaal 820 peekaa’s een goede basis om vanuit te werken? Dacht het wel. Samen met een uitlaatroffel uit het rijtje ‘automotive-pornografie’ moet de temperamentvolle Brit de strijd aangaan met de atmosferische V12 uit Maranello. Waar Ferrari nogal wat kritiek voor de kiezen krijgt met hun ‘nieuwe’ styling, rijgt Aston Martin de complimenten over de styling van hun auto’s aaneen. De gecamoufleerde mastodont doet vermoeden dat de nieuwe Vanquish een ietwat sportiever uiterlijk mee krijgt, kijk alleen maar even naar de zijschermen en de diffusor achterop. Niets definitiefs, maar de hints zijn afgegeven,

Het interieur is een stukje vakmanschap wat wel goed zit bij onze overburen. De ambachtslieden van Aston Martin laten er nog maar weinig over los, maar we vertrouwen erop dat de Britten hun ambacht verder perfectioneren en met een interieur op de proppen komen om je vingers bij af te likken. In de tweede helft van 2018 komt Aston Martin met de nieuwe Vanquish naar buiten, dus binnenkort zal de Vanquish met weinig tot geen camouflage gekiekt gaan worden, ergens in de wereld. Wij zijn er dan weer als de kippen bij om deze beelden met jullie te delen!

Bron: Autoevolution.com

2019 Aston Martin Vanquish

2019 Aston Martin Vanquish

2019 Aston Martin Vanquish

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.