Spring Event op 9 april 2022! Airport Weeze!

Spring Event op 9 april 2022! Airport Weeze!

Spring Event 2022 staat op de planning! Na een lange tijd afwezigheid komt Spring Event in 2022 weer terug op het voormalige legerterrein van Airport Weeze. Op zaterdag 9 april 2022 gaat het gebeuren!

Wat is Spring Event? Sinds 2013 organiseert de organisatie Petrolhead Events dit supercar festival op Airport Weeze. Variërend van Ferrari’s en Lamborghini’s en van snelle Audi’s tot vlammende Nissan GT-R’s, je vindt het allemaal op Spring Event. 1 tegen 1 sprintraces staan deze dag centraal, racen over een afstand van enkele honderden meters. In 2021 vond Spring Event voor het eerst plaats op een andere locatie. Met de naam Spring Event 2.0 vond het evenement plaats op Vliegveld Twenthe.

In 2022 komt het evenement ook weer terug op Airport Weeze. Naast de 1 tegen 1 sprints is het voor de deelnemers ook mogelijk om te leren driften met hun eigen auto. Leerzaam en spectaculair! Ook zal de baan worden omgebouwd zodat er een parcours ontstaat. Kortom; een dag waar de aanwezige auto’s niet alleen stil staan, maar volop in actie komen.

Spring Event 2022 bezoeken
Uiteraard kun jij met je Hart voor Auto’s dit prachtige evenement bezoeken. Je kunt er alle auto’s van dichtbij bekijken zonder dat je wordt gehinderd door hekken of afzetlint. Bovendien maak je door de velen win-acties ook nog eens kans om met een supercar mee te rijden of zelf mee te driften!

Het evenement vindt plaats op Airport Weeze, dat is net over de grens in Duitsland. Dat klinkt ver, maar dat is het zeker niet. Vanaf Utrecht is het ongeveer 5 kwartier rijden. Het terrein is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden. Een bezoekerskaartje kost €35,- per persoon en kun je aanschaffen via de website van Petrolhead Events.

Wat: Spring Event
Waar: Airport Weeze
Wanneer: 9 april 2022
Tijden: 10:00 – 18:00 uur
Tickets: klik hier!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.