Koenigsegg CCXR Edition - www.hartvoorautos.nl
Nieuws

Datum Spring Event 2015 is bekend!

Spring Event 2015

Het supercar-seizoen voor 2014 is eigenlijk nog maar net afgelopen en wij sloten dit natuurlijk in stijl af met een bezoek aan het Duitse Race55+. Maar het einde van het seizoen betekent ook dat er weer vooruit wordt gekeken naar het volgende jaar!

Hét supercar-feestje van Nederland, Belgie en Duitsland is en blijft toch wel het Spring Event in Weeze. Dit fantastische evenement komt dan ook natuurlijk weer terug in 2015 en dit zal gaan plaatsvinden op 25 april!

Deelnemen aan Spring Event
Dit jaar worden er 100 exclusieve/bijzondere/snelle auto’s toegelaten voor deelname aan Spring Event. De entreeprijs per equipe (1 auto, 2 personen) bedraagt 199,95 Euro*.

Wanneer u een aanvraag doet voor deelname aan Spring Event dient u aan te geven in welke klasse u wilt deelnemen aan de één tegen één sprints; in de Sport klasse of de Super Sport klasse. Beide klassen krijgen geruime tijd om tegen elkaar te sprinten. Tevens kunt u de gehele dag terecht op het driftpaddock om op een natte baan te driften. Om 14:30 uur start er tevens een spannende Autobahn Run waar u uw auto tot het uiterste kan drijven. Naast het sprinten en driften bieden wij de mogelijkheid om de auto beter te leren kennen op een uitgezet circuit. Hiermee wordt de mogelijkheid gecreëerd om in een veilige omgeving het uiterste uit hun bolide te halen.

Spring Event 2015

Aanvraag indienen

Volledige naam:
Auto:
Vermogen:
Kenteken:
Ik wil graag in de klasse: Sport/Super Sport
Adresgegevens:
Telefoonnummer:

Deze dient u ingevuld te versturen naar sign-up@petrolhead-events.com met als onderwerp ”Spring Event 2015”. U zult dan zo spoedig mogelijk van ons horen!

Wanneer uw aanvraag voor deelname aan het Spring Event is goedgekeurd ontvangt u een factuur, uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de betaling. Een aantal weken voorafgaand aan het evenement zullen wij het entreebewijs in de vorm van een raamsticker naar u opsturen. Indien u niet binnen de betalingstermijn uw betaling heeft voldaan komt uw plek vrij voor andere deelnemers.

Spring Event 2015

Spring Event bezoeken
Bent u nou niet in het bezit van een exclusieve sportwagen of wilt u slechts komen kijken bij het Spring Event? Ook dat is mogelijk! Een visitor ticket kost 35,- Euro en kinderen tot 10 jaar zijn gratis welkom onder toezicht van een betalende volwassene. Bezoekers kaarten kunnen besteld worden via: visitor@petrolhead-events.com met als onderwerp ”Visitor Spring Event”. Vermeld hierbij de volledige namen van de bezoekers.

Voor meer informatie omtrent Spring Event 2015 verwijzen wij jullie door naar www.petrolhead-events.com!

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.