Spring Event 2.0 verplaatst naar 17 april 2021

Spring Event 2.0 verplaatst naar 17 april 2021

Spring Event 2.0 zou het eerste evenement zijn ná de Corona-maatregelen. Toch hebben wij vandaag helaas iets minder positief nieuws.

Spring Event 2.0 is een evenement waar je de meest exclusieve auto’s van dichtbij kunt bekijken en je optimaal kunt genieten van oorverdovende geluiden. Samen met mede-autoliefhebbers langs de dragstrip genieten van de spectaculaire 1 tegen 1 sprints, meerijden met een deelnemer of zelf meedoen met je eigen auto. Kortom, Spring Event 2.0 is een supercar-feestje waarbij je de actie van zo dichtbij mogelijk kunt meemaken!

Met de huidige Corona-maatregelen en met het oog op de 1,5-meter samenleving, kan Spring Event 2.0 momenteel niet het evenement zijn wat het zou moeten zijn. Op deze manier kan Spring Event geen 2.0-versie zijn en het evenement zijn waar wij met ons allen zo naar uitkijken. De organisatie zou minder mensen toe kunnen laten, een grotere afstand tussen auto’s en publiek moeten creëren en is het meerijden met deelnemers uit den boze.

De Corona-maatregelen omtrent evenementen zijn tot minstens 1 september 2020 van kracht. Hierdoor is het verkrijgen van de benodigde vergunning momenteel niet mogelijk en kan Spring Event 2.0 helaas ook op 12 september niet plaatsvinden.

Wat gaat er gebeuren?
Tot onze grote teleurstelling wordt Spring Event 2.0 verplaatst naar 17 april 2021. Een ieder die al een ticket heeft gekocht kan ditzelfde ticket kunnen gebruiken voor deze nieuwe datum. Alle aangeschafte tickets zijn vanaf nu geldig voor Spring Event 2.0 op 17 april 2021. Dit geldt zowel voor bezoekers, deelnemers als prijswinnaars.

Stay safe en tot op 17 april 2021!

Dit bericht bekijken op Instagram

Inmiddels is bij iedereen wel bekend dat het organiseren van evenementen tot minimaal 1 september van dit jaar bij wet verboden is. Dat betekent dat Spring Event 2.0 in theorie op 12 september plaats zou kunnen vinden als de overheid dit toelaat. Het grote probleem zit in de volgende twee punten.⁣ ⁣ Momenteel verleent geen enkele gemeente een vergunning voor een publiekelijk evenement. Ook niet voor een evenement ná 1 september. Dit betekent dat wij momenteel geen aanvraag voor een vergunning in kunnen dienen. Feitelijk gezien maakt dit het voor ons onmogelijk om een evenement te organiseren op 12 september.⁣ ⁣ Daarnaast, en minstens net zo belangrijk, is Spring Event 2.0 een evenement waar men tussen de auto’s door kan lopen, waar men mee kan rijden met een supercar, waar men de sfeer kan proeven en van dichtbij kan genieten van elkaars auto´s. Zolang wij niet weten welke verplichte maatregelen wij als evenementenorganisatie moeten gaan nemen, zijn wij niet in staat zijn om Spring Event 2.0 op een gedegen manier voor te bereiden en de kwaliteit te leveren waar Spring Event 2.0 voor staat. Zo zouden wij minder mensen toe kunnen laten, een grotere afstand tussen auto's en publiek moeten creëren en is het meerijden met deelnemers uit den boze.⁣ ⁣ Met de huidige Corona-maatregelen en met het oog op de 1,5-meter samenleving, kan Spring Event 2.0 momenteel niet het evenement zijn wat het zou moeten zijn. Op deze manier kunnen wij van Spring Event geen 2.0-versie maken en het evenement neerzetten waar wij met ons allen zo naar uitkijken.⁣ ⁣ 𝗪𝐚𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧?⁣ Tot onze grote teleurstelling zijn wij genoodzaakt om Spring Event 2.0 te verplaatsen naar 17 april 2021. Een ieder die al een ticket heeft gekocht kan ditzelfde ticket kunnen gebruiken voor deze nieuwe datum. Alle aangeschafte tickets zijn vanaf nu geldig voor Spring Event 2.0 op 17 april 2021. Dit geldt zowel voor bezoekers, deelnemers als prijswinnaars.⁣ ⁣ Uiteraard werken wij achter de schermen onverminderd door om van Spring Event 2.0 een knaller te maken. Stay safe en zet Spring Event 2.0 groot in je agenda op 𝟏𝟕 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏!⁣ ⁣ Team Petrolhead Events

Een bericht gedeeld door Petrolhead Events (@spring_event) op

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.