Nieuws

Spring Event 2.0 op zaterdag 18 september!

We hebben er lang op moeten wachten maar we kunnen in september eindelijk weer genieten van al het moois dat er rondrijdt in Nederland en België!

Hier op Hart voor Auto’s schrijven we vaak over al die mooie, snelle en bijzondere bolides, maar het is natuurlijk nog toffer om al dat moois in het écht te kunnen zien. Spring Event 2.0 is één van de eerste grote auto-evenementen die zal plaatsvinden nadat er door de Corona-pandemie geen bijeenkomsten mogelijk waren. De video hierboven geeft je al een kleine indruk van het kaliber auto’s dat op Spring Event 2.0 te zien zal zijn.

Indien je het evenement nog niet kent: het is hét supercar festival van Nederland. Op Spring Event 2.0 komen niet alleen honderden supercars bij elkaar, je gaat ze ook in actie zien op de dragstrip. Op het evenemententerrein ligt namelijk een flinke lap asfalt waar deelnemers het 1 vs 1 tegen elkaar opnemen! Daarnaast is er deze dag van alles te beleven, te zien en te horen. Kortom; je bent hier een hele dag zoet.

18 september
Zoals je al gelezen hebt in de titel van dit artikel: Spring Event 2.0 zal dit jaar plaatsvinden op 18 september. Het vindt plaats op het terrein van Vliegveld Twenthe in Enschede. Tickets voor het bezoeken van dit evenement kosten €32,50 per persoon en zijn hier verkrijgbaar.

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.