Spring Event 2.0 | Foto’s en video’s!

Spring Event 2.0 | Foto’s en video’s!

Zaterdag 18 september 2021 vond Spring Event voor het eerste in de geschiedenis van het evenement plaats op Vliegveld Twenthe. Onder de naam Spring Event 2.0 vond hét auto festival van Nederland en België plaats met meer auto’s dan ooit tevoren. Meer dan 350 supercars bij elkaar op één plek!

Het aanbod auto’s was deze editie dan ook ongekend groot en zeer divers: van een tweetal Bugatti Chirons tot een Nissan Skyline R34 GTR. Hoewel het al uniek is om al deze auto’s bij elkaar te zien, staat Spring Event bekend om de bekende 1 tegen 1 sprints of ook wel dragraces genoemd. Op de ruim 1 kilometer lange baan werd over een afstand van 400 meter de strijd tegen elkaar aan gegaan, wat resulteerde in spectaculaire races. Denk bijvoorbeeld aan een Jeep Trackhawk die het met zijn 1000 pk menig supercar moeilijk heeft gemaakt. Of de Twin Turbo Lamborghini Huracán Performante die zijn 1050 pk met veel geweld wist over te brengen naar het asfalt.

Kortom, het was een dag om niet te vergeten en wat ons betreft is deze tweede locatie van Spring Event meer dan goedgekeurd. Hart voor Auto’s heeft ontzettend veel foto’s ontvangen van enthousiaste bezoekers. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet, meer foto’s kun je vinden op de social media pagina’s van Petrolhead Events. Zorg ook dat je hen blijft volgen; er komt in 2022 wederom een editie van Spring Event!

Foto’s door Lennard Laar / @speedgeneration:

Foto’s door Bram / @carspotlaren

Foto’s van Ivar Vicenzoni / @ivicenzoni:

Foto’s door Roy Westerveld / @rideofyours:

Foto’s door @carphotography.sv:

Foto’s door Bob Nijssen / @bobnijssenfotografie:

Foto’s door Pieter / @pr.carphotography:

Foto’s door Robert Beijers / @de.autofotograaf:

Foto’s door Jasper van der Veen / @vdvmedia.nl:

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.