Spot van de Dag: AMG C63S krijgt heerlijk ‘jasje’ van Prior Design

Spot van de Dag: AMG C63S krijgt heerlijk ‘jasje’ van Prior Design
Mercedes, C63S, bodykit, Prior Design, spot
Bron: © Marc van den Elzen

Een cruciaal onderdeel van dit platform zijn de autoliefhebbers zelf, en dat laten we graag zien! In een wekelijkse rubriek kiezen we daarom de beste spot van die week. Ook kans maken om met jouw carspot op de Hart voor Auto’s pagina te komen? Word dan snel lid van de Carparazzi pagina op Facebook!

In onze Carparazzi groep deelde autoliefhebber Marc van den Elzen deze prachtige platen van een Mercedes AMG C63S, aangepakt door Prior Design. Het decor van deze shoot is, volgens de beschrijving, in de buurt van de Nürburgring.

Standaard is de AMG C63S al heel wat. De achterwielaangedreven ‘super-coupé’ levert zo’n 510PK en heeft een maximum koppel van 700 Nm. Deze variant op de C-klasse van Mercedes is in Nederland geleverd van 2014 tot 2018. De nieuwprijs van een ‘kale’ C63S bedroeg destijds €118.051. Het is onduidelijk wat het pakket van Prior Design doet met die prijs. Wel weten we wat voor leuke onderdelen je Mercedes onder andere krijgt; de bodykit zorgt voor een nieuwe voorbumper met iets bredere luchtinlaten, een dikkere achterbumper met aggresieve diffuser, verbrede wielkasten én een flinke achtervleugel van koolstofvezel. Al die losse onderdelen bij elkaar maken het gewoon een enorm brute AMG C63S ‘Prior Design’. Bedankt voor het delen, Marc!

Lees ook eens:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.