Boek hier een kamer en rijd gratis met de Jaguar F-Type!

Boek hier een kamer en rijd gratis met de Jaguar F-Type!

Sofitel Amsterdam The Grand

Het Sofitel Amsterdam The Grand hotel in Amsterdam heeft in samenwerking met Jaguar een leuke actie voor alle hotelgasten. Een tweetal Jaguar F-Type S Coupé‘s staan bij hen op het terrein en alle hotelgasten kunnen, wanneer zij dat willen, een ritje maken in een van de twee Jaguars.

De Jaguar F-Type’s die in worden gezet door het hotel hebben beide een 3.0 liter V6 supercharged motor van 380 pk onder de kap liggen. Dit is ook het type F-Type dat wij in 2014 reden voor een Hart voor Auto’s rijtest. De F-Type is ook te verkrijgen met een V8 blok maar wij vinden de V6 stukken beter bij een auto zoals deze passen. De V6 S met zijn centrale uitlaat als kroon op het werk, geniet onze voorkeur. De auto is lichter van voren, heeft een waanzinnig geluid en zal waarschijnlijk het beste verkopen.

De Jaguar F-Type Coupé is er vanaf € 85.800, de Jaguar F-Type S Coupé is er vanaf € 101.300 en de duurste, de JaguarF-Type R Coupé is er vanaf € 148.700. Meer over de Jaguar F-Type kun je terug lezen in onze recente rijtest van de Jaguar F-Type Coupé V6 S!

Sofitel Amsterdam The Grand
Heb je binnenkort iets te vieren of was je van plan een dagje Amsterdam te gaan doen, besluit dan een dagje langer te blijven en te overnachten bij het Sofitel Amsterdam The Grand hotel. Dit hotel heeft 177 kamers en 52 suites met buttler service, het is echt een luxueus en stijlvol hotel en dat sluit dan weer perfect aan bij het merk Jaguar. De goedkoopste kamer van het hotel is er, na goed zoeken, vanaf € 180,- per nacht en als je echt uit wilt pakken kun je het zo gek maken als je wilt en kun je zomaar een kamer van € 3.300,- boeken.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.