Snelste Peugeot van Nederland is helaas niet meer

Snelste Peugeot van Nederland is helaas niet meer

De snelste Peugeot van Nederland (206 V6T 4-motion) die eerder te zien was op ons Youtube kanaal Hart voor Auto’s is helaas gecrasht. De Peugeot had 4 wiel-aandrijving en 460PK onder de motorkap met een motor van een Citroën C5 en was een lust voor het oog.

Instagram: peugeot206v6t4motion

Dat de Peugeot gecrasht is betreuren wij zeer. Het is altijd triest om te zien hoe een uitgebouwde en getunede auto gebouwd met bloed zweet en tranen beschadigd raakt.

Emile de eigenaar schreef op zijn Instagram het volgende:

Wat als een leuke avond begon eindigde slecht, Emile reed met zijn auto op een koude avond en remde, wat resulteerde in een slippende achterkant. Emiel probeerde nog zijn auto te corrigeren maar het was te glad waardoor hij crashte. De auto is zwaar beschadigd en het frame is verbogen. Emiel geeft aan dat op dit moment het project afgelopen is en dat hij om eerlijk te zijn niet het geld heeft om het opnieuw te bouwen.

Emile wil al zijn volgers bedanken voor het volgen en motiveren om deze geweldige auto te bouwen, maar hij denkt dat dit het einde is. Bedankt iedereen! Blijf veilig en rij veilig. Hij heeft genoten van zijn auto en van elke reactie die hij heeft gekregen en dat waardeert hij.

Emile is een donatie actie gestart voor het repareren van zijn geliefde Peugeot. Mocht je Emile willen steunen, neem dan een kijkje op zijn Instagram.

De POV video die wij eerder opnamen liet zien hoe krachtig en snel deze auto was en hoe mooi hij was aangepakt door Emile. Het was duidelijk te zien dat er veel tijd en moeite was gestoken in het bouwen van de Peugeot 206 V6 T-4motion.

Meer weten over de Peugeot van Emile, bekijk hier ons artikel over deze auto.

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!