Sluit nu je autoverzekering af en krijg 2 maandpremies terug!

Sluit nu je autoverzekering af en krijg 2 maandpremies terug!

Nee, hier zitten geen addertjes onder het gras, maar gewoon glasharde besparing. Waar autorijden met de benzineprijzen van tegenwoordig kostbaarder en kostbaarder wordt, wilde wij van HartvoorAuto’s je deze mogelijkheid niet onthouden!

UnitedConsumers, je kent het vast wel, is een collectief wat door middel van groot inkopen voordeel wil genereren voor jou als consument. In dit geval gaat het dus om je autoverzekering en waar een beetje verzekering al snel €50 tot €75 per maand kost, krijg je dus al makkelijk minimaal €100 terug, dus check snel de mogelijkheden voor jouw verzekering HIER.

UnitedConsumers is een consumentencollectief en helpt consumenten met het besparen op diverse vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen voor de consumenten. De vaste lasten waar korting op verkregen kan worden zijn autoverzekeringen, energie, zorgverzekeringen, telecom en brandstof. Inmiddels zijn er meer dan 500.000 consumenten die via UnitedConsumers besparen op de vaste lasten. Door het besparen op de vaste lasten houdt de consument meer geld over voor een leuker leven.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.