Shmee150 komt naar Belgie!

Shmee150 komt naar Belgie!

Goed nieuws voor autoliefhebbers en fans van Shmee150! De beroemde Britse YouTuber Shmee150 zal aanstaande Zondag aanwezig zijn op het circuit van Zolder tijdens het SupercarMadness. Dit evenement belooft een dag vol sensatie en spektakel te worden, waar de gehele dag van alles te zien en beleven is voor alle autoliefhebbers.

Een van de hoogtepunten van het evenement zijn de dragraces. Hier kunnen auto-enthousiastelingen getuige zijn van adembenemende sprintduels tussen de vele supercars, die strijden om de titel van snelste op het rechte stuk.

Naast de dragraces is er ook een Supercar Paddock, waar de meest exclusieve en zeldzame auto’s te bewonderen zijn. Het is een unieke kans om enkele van ‘s werelds meest begeerlijke supercars van dichtbij te bekijken en misschien ook wel te horen. Er zijn namelijk 3 momenten op de dag waarin de eigenaren hun vaardigheden (en natuurlijk auto) op de proef kunnen stellen tijdens de Supercar Hotlaps.

Een van de hoogtepunten van de dag is de meet & greet met Shmee150. De populaire YouTuber heeft miljoenen volgers over de hele wereld. Dit is dus je kans om een foto of handtekening te score van de YouTuber. Wees er wel snel bij, de Meet & Greet is van 12:00 tot 13:00.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.