Nieuws

Shmee doet zichzelf McLaren Senna cadeau

Het is een vrij bizarre week voor Tim Burton, beter bekend als Shmee150 op YouTube. Deze week nam hij twee gloednieuwe supercars in ontvangst!

Eerder deze week mocht hij zich eigenaar noemen van een nieuwe Ford GT, en alsof dat nog niet bijzonder genoeg is ontvang hij deze week tevens de sleutels van zijn McLaren Senna. Zijn eerste hypercar!

Met zijn paarse McLaren 675 LT Spider komt Mr. Shmee aan bij het McLaren Technology Centre in Woking, het Verenigd Koninkrijk. Voor de deur staat een McLaren Senna, een McLaren P1 en een voormalige ‘Shmeemobile’, de McLaren 675 LT. Binnenin staat de McLaren Senna waar het allemaal om draait…

Een McLaren Senna in Cerulean Blue met tal van MSO opties. Onder de kap schuilt een 4,0-liter V8 met twee turbo’s, goed voor 800 pk. Hiermee sprint je van 0 tot 100 km/h in 2,8 seconden en van 0 tot 300 km/h in 16,5 seconden. Gefeliciteerd Tim!

27-jarige petrolhead in hart en nieren! Mede-oprichter van Hart voor Auto's dat in 2018 inmiddels zijn 8ste levensjaar is ingegaan.

1 Comments

  • […] Youtuber Shmee is niet de enige die deze week de sleutels van zijn McLaren Senna in ontvangst nam. Youtuber Salomondrin had hetzelfde voorrecht, maar zijn Senna avontuur is nu al tot een einde gekomen. […]

Comments are closed.