Scoopy d’r bij?! Deze Scoopmobiel kan van jou zijn!

Scoopy d’r bij?! Deze Scoopmobiel kan van jou zijn!

Ja hoor, daar is ‘ie dan! De nieuwe Scoopmobiel van Joel Beukers. Naast de gouden Huracan is er nu deze dikke Benz, en hij kan van jou zijn!

Deze Mercedes begon zijn leven als een ambulance, vandaar dat ‘ie er niet uitziet als een standaard wagen. Echter was het na zijn ambulancetijd nog niet afgelopen, hij werd namelijk omgebouwd in het programma “De Grote Beurt VIP” naar een mobiele DJ-bolide voor Giel Beelen. Nadat Giel er op was uitgekeken deed de Benz dienst als promo-bak voor een energiemaatschappij en sindsdien was het stil rondom de wagen. Maar nu is hij terug in volle gloriedankzij JD Customs, de paarse en roze kleuren hebben plaats moeten maken voor de typerende goudkleurige lak zoals we van Joel Beukers gewend zijn. Het leuke is, is dat deze bazenbak van jou kan zijn! Hij is te winnen op de International Amsterdam Motor Show.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.