SCOOPMOBIEL 3.0: Rolls Royce Phantom

SCOOPMOBIEL 3.0: Rolls Royce Phantom

Rolls Royce Phantom Scoopmobiel

GA VOOR GOUD! MAAK MIJ TROTS! en GOOI DIE SCHIJVEN DOOR HET DAK HEEN! Je weet meteen over wie we het hebben, juist. Neerlands bekendste sportschoolbeuker, Joel Beukers en hij heeft weer een nieuwe ‘scoopmobiel’.

Met zijn 401 pk sterke Quattroporte flaneerde Joel en zijn maten binnen 5,6 seconden naar de 100, maar dat moest en zou sneller. Dus al snel kwam er een gitzwarte Lamborghini Huracan bij. Een keer knipperen met je ogen en pats, ook deze Huracan had een gouden jasje. Een probleem: Alleen Ome Wutru of Neef Sam kon mee! Voordeel is wel dat ze nu binnen 3,2 seconden naar de 100 kunnen flaneren en dat zonder pre-workout!

De Quattroporte werd dus de gezinswagen, maar ja, de zaken gaan ook nog steeds goed. Dus een upgrade moest en zou er komen. En nu, op de IAMS, onthuld de V2-soldaat zijn nieuwste ‘scoopmobiel’ en aan ruimte geen gebrek! Het is namelijk een Rolls Royce Phantom en Absolute Motors was wederom verantwoordelijk voor deze lekker wanstaltige wrap: zwart met goud.

Genoeg plek om lekker te scoopen en te gamen op zijn PS4 met zijn even gouden PS4-controllers. En nog steeds is dit geen verkeerde flaneerbak, want de 6,7 liter V12 schiet binnen 5,9 seconden naar de 100. Snel genoeg om een pot V2 van het dashboard naar de achterbank te katapulteren!

Mocht je de Scoopfamily en hun vormen van transport willen zien, kom dan dit weekend naar de International Amsterdam Motor Show!

Dank aan onze vrienden van TopGear.nl voor de foto’s!

Rolls Royce Phantom Scoopmobiel

Rolls Royce Phantom Scoopmobiel

Rolls Royce Phantom Scoopmobiel

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.