Schrijf je nu in voor de Advanced Drivers Training!

Beste Petrolhead,

Graag stellen wij u op de hoogte van ons aankomende event: Petrolhead Events – Advanced Drivers Training. Een dag die volledig in het teken staat om uw rijvaardigheid naar een nog hoger niveau te brengen! Op 27 September zullen wij gaan rijden op het terrein van de Politieacademie Lelystad, een terrein dat exclusief voor Petrolhead Events beschikbaar wordt gesteld.

Lees snel alle onderstaande informatie en schrijf u in voor deze zeer professionele rijvaardigheidstraining georganiseerd in samenwerking met GP-elite, er zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar!

Ferrari Enzo

Facts:
Waar: Politieacademie Lelystad
Adres: Eendenweg 12, 8218 NC Lelystad
Datum: Zaterdag 27 september
Tijdstip: 09:00 – 17:00 uur
Trainingstijd: 5.5 uur
Baanonderdelen: 6
Max. aantal deelnemers: 6 per groep
Lengte circuit: 2.5 km
Totale afstand training: 220 – 250 KM
Maximaal geluid (db): Onbeperkt
Eten en drinken: All Inclusief
Prijs: € 349,-*

Baanonderdelen:
(45 min)               Baanonderdeel 1 circuittraining
(45 min)               Baanonderdeel 2 circuittraining
(90 min)               Complete circuit
(60 min)               Onder-, en overstuur
(60 min)               Eland proef
(60 min)               Rem-, en uitwijkproef op nagebootst ijs

Petrolhead Events – Advanced Drivers Training
Het gevoel om een exclusieve auto, zelfverzekerd en gecontroleerd, op snelheid over een circuit of bochtig traject te sturen is geweldig! Iedereen heeft zich rijdend langs een mooie kustweg of bergpas weleens topcoureur gewaand. Laat staan als u losgelaten wordt op een groot circuit. Echter, zelfs de meest getalenteerde coureurs hebben eerst de belangrijkste basiselementen moeten leren. Deze onderdelen worden vaak vluchtig behandeld bij veel rijvaardigheidstrainingen en racecursussen, terwijl ze cruciaal zijn bij het vormen van iedere goede bestuurder en coureur.

auto2

De Advanced Drivers Training van Petrolhead Events staat volledig in het teken van de beginselen van het circuitrijden en het optimaal leren beheersen van de auto. Na een korte theorie-instructie, waarbij punten worden behandeld zoals: zitpositie, bediening van de pedalen, schakelen, kijktechniek, stuurtechniek, de ideale lijn en lastwissel van de auto, kunt u gedurende zes uur de bovengenoemde punten in de praktijk brengen. Onder begeleiding van professionele trainers leert u in één dag hoe u gecontroleerd en beheerst over het circuit rijdt. De Advanced Drivers Training maakt niet alleen een betere bestuurder van u, het is ook de perfecte voorbereiding op een Track Day of racecursus.

Verzekering:
Petrolhead Events garandeert dat de training uiterst professioneel wordt georganiseerd in samenwerking met GP Elite, waarbij de nadruk ligt op veiligheid. De kans op enige vorm van schade aan uw bolide is dan ook nihil. Voor de rijders die extra zekerheid willen, bieden wij een verzekering aan. Uw auto is verzekerd tegen een maximale schade van € 25.000,- met een eigen risico van € 500,.

Kosten van een verzekering zijn € 125,-.

auto3

Inschrijven

Voor deze dag hebben wij slechts 35 exclusieve plaatsen beschikbaar, dus schrijf u nu snel in via info@petrolhead-events.com of neem contact op via telefoonnummer 06-50451664.

Bij het inschrijven graag het volgende vermelden:

Auto:
Kenteken:
Naam:
Adres:
Mail:
Telefoonnummer:
Verzekering ja/nee

Wij hopen u op 27 september te mogen ontvangen als deelnemer aan de Advanced Drivers Training in Lelystad!

Met vriendelijke groet,

Petrolhead Events
Rody Postma, Jesse Heres, Pieter Schoonderbeek & Jorrik Aben.

*Op dit evenement is de kortingsactie van 10% voor Petrolhead Events leden niet van toepassing.

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.