Schade op de McLaren Senna van Shmee

Schade op de McLaren Senna van Shmee

Er lijkt wel een vloek te rusten op de McLaren Senna. De ene vliegt tegen een muur, de ander brand volledig af. Helaas heeft YouTuber Shmee150 er ook aan moeten geloven.

Het lijkt erop dat er tijdens het filerijden richting Goodwood een vrachtwagen tegen de McLaren aan is gereden. Shmee beschrijft in een video wat er is gebeurd en wat de schade is. Volgens hem heeft de beschermende coating een deel van de krassen opgevangen, maar zijn er ook veel diepe scheuren in de carbon panelen te zien. Het glas dat in de deur zit is waarschijnlijk geraakt door de velg van de vrachtwagen. Deze heeft het glas compleet vernield en heeft het naar binnen geduwd.

Hij verteld in onderstaande video dat de wagen meteen naar McLaren wordt gestuurd voor reparaties en dat hij de komende twee maanden in de Verenigde Staten zal zijn. Hij hoopt dat als hij terug is de wagen weer gerepareerd is.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.