Russische vlogger blaast BMW M5 op

Russische vlogger blaast BMW M5 op

Wat is het toch met al die auto’s die met opzet gesloopt worden!? Eind 2020 haalde deze Rus al de headlines toen hij uit onvrede een AMG GT 4-door coupe in de hens zette, afgelopen jaar reed hij via een ruitpartij de Porsche-dealer binnen met zijn Taycan en waar een Fin eind 2021 een Tesla in 100.000 stukjes blies, kreeg hij het idee dat hij dit ook moest doen, denken wij.

Wij weten dat de Fin in kwestie ontevreden was over zijn Tesla en daarom een staafje dynamiet op de carrosserie plakte. Maar waarom deze Rus nu, 1,5 jaar na zijn eerste pyromanen-streek zijn M5 heeft laten ploffen, weten wij ook niet.

Is het wederom onvrede? Is het voor de views? Wellicht is het een combinatie van beiden, maar wij verstaan nog geen woord van deze taal, dus wij kunnen dit niet bevestigen dan wel ontkennen. Feit is dat het spraakmakende online televisie is.

Waarom de broek uit moest en waarom hij de M5 in de fik wil zetten door er een brandende pijl in te schieten, kunnen we je dus ook niet vertellen. Maar een ding is zeker: de M5 is zo kort, dat je hem in ieder geval niet terug zal zien in de showroom van Jet Cars.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.